Universitat Pompeu Fabra

TecnoCampus celebra la seva jornada de portes obertes el 10 d’abril

Es podrà seguir presencialment en grups reduïts, o de forma telemàtica amb connexions mitjançant la plataforma Zoom

TecnoCampus celebra la seva jornada de portes obertes el 10 d’abril
1
Es llegeix en minuts

El TecnoCampus ha obert ja les inscripcions per a la jornada de portes obertes per a futurs estudiants, que se celebrarà el 10 d’abril en format híbrid, tal com s’està desenvolupant la docència en aquest campus des de l’inici de la pandèmia. Una part dels assistents podrà seguir presencialment, en grups reduïts, les sessions que s’han organitzat per donar a conèixer les diferents titulacions que s’imparteixen en aquest campus, totes, títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra. La resta ho seguirà des de casa a través de la plataforma Zoom. 

Amb sessions sobre els diferents graus programades en horari de matí i tarda, els assistents rebran les explicacions de coordinadors i estudiants de les diverses titulacions. A més, hi haurà sessions específiques sobre l’accés a la universitat (Gestió Acadèmica), la vida universitària, les possibilitats d’allotjament, les estades a l’estranger o la borsa de pràctiques i de treball a l’abast dels universitaris. 

Les inscripcions ja es poden fer a través del portal futurestudiant.tecnocampus.cat, en el qual es trobarà tota la informació relativa a la preinscripció i tot el contingut addicional que poden necessitar els estudiants. 

Notícies relacionades

Àmplia oferta acadèmica. En el curs 2021-2022, el TecnoCampus impartirà un total de 17 graus i dobles graus, quatre màsters universitaris oficials i 12 títols propis de màster i postgrau. 

Els estudis de l’àmbit de les enginyeries industrials, l’enginyeria informàtica, l’audiovisual i els videojocs s’agrupen a l’Escola Superior Politècnica, amb l’opció de cursar una doble titulació d’informàtica i videojocs i altres combinacions. Els de ciències socials, com AdE, que també es poden cursar en anglès, s’imparteixen a l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, on també es pot cursar Màrqueting Digital, Logística i Negocis Marítims o les dobles titulacions de Turisme i ADE i ADE i Màrqueting. Mentre que Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), Fisioteràpia i la doble titulació de Fisioteràpia i CAFE es cursen a l’Escola Superior de Ciències de la Salut. A aquesta oferta de graus se sumen quatre màsters (Emprenedoria i Innovació; Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims; Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment, i Entrenament Personal i Readaptació Fisicoesportiva), un màster conjunt amb la UOC en indústria 4.0 i 11 postgraus que permeten l’especialització en diversos àmbits.

Temes:

Apunts