ACTIVITAT EXTRAESCOLAR

Ball i teatre per conèixer-se i divertir-se

L'acadèmia de Leo Zunda se centra en un model d'aprenentatge divertit

La institució compta amb un protocol per garantir la seguretat dels alumnes

leozunda-web

leozunda-web

2
Es llegeix en minuts
Lara Bau

El moment de preparar la tornada a l’escola requereix tenir en compte les activitats extraescolars per als més petits de la casa. Juntament amb l’educació reglada, existeixen nombroses activitats que els poden acompanyar en el seu creixement corporal i vital, a més de contribuir a la seva formació en el seu temps lliure.

Unes bones activitats per començar a fer-ho són la dansa i el teatre, llenguatge universal que permet comunicar-se, descarregar i renovar energia, crear, expressar emocions i integrar-se en un col·lectiu. Facilita que els més petits de casa aprenguin a comunicar-se amb el cos de forma saludable i divertida, alhora que guanyen consciència de les capacitats de coordinació, memòria i raonament pràctic. Tots aquests beneficis formen l’aposta de l’escola de ball i teatre Leo Zunda, ubicada al centre de Barcelona (Bailèn, 64). Fundada el 2009 pel ballarí i actor Leonardo Zunda, es destaca per un mètode d’ensenyament personalitzat, prioritzant la diversió en l’aprenentatge, el coneixement escènic i musical.

Aprenentatge divertit

A través de disciplines com el jazz, el hip-hop, el ballet, la dansa contemporània, el teatre físic, el teatre de mètode i els balls llatins, es fomenta la cultura i l’art i s’imparteix de forma positiva a nens i adults, aportant un divertiment desestressant i un gran estímul físic per a tots.   

Tal com detalla el director i fundador de l’escola, Leo Zunda, «la nostra filosofia és formar i entrenar persones de totes les edats perquè aprenguin i disfrutin amb això. És vital aconseguir objectius i entrenar-se des de la diversió». L’acadèmia de dansa compta amb una àmplia experiència en el sector artístic i professional. Ofereix classes i entrenaments de ball i teatre individuals, en parella i en grup, per a tots els objectius i edats des dels tres anys. També proposen sessions de ‘coaching’ i formació de professorat, tot això per motivar l’evolució psicomotriu a través del teatre i la dansa en les diferents etapes de la vida. «Som una escola amb experiència i vam decidir mantenir un número limitat d’alumnes per poder oferir un ensenyament dedicat i exclusiu», explica Zunda.

Notícies relacionades

A més, els alumnes poden mostrar el seu aprenentatge any rere any al festival de final de curs en un teatre de Barcelona, on es posen en pràctica totes les eines adquirides, es fomenta la producció artística i la creativitat de l’alumnat, i això suposa una experiència i record inoblidable. «El coneixement de producció artística i la personalitat i creativitat amb la qual exercim la nostra feina es contagia i crea una consciència, al nostre parer, molt pràctica i productiva, és per això que molts adults de formació s’acaben dedicant al món artístic i de l’ensenyament», destaca Zunda.

Mesures de prevenció

Aquesta institució ho té tot a punt per continuar formant generacions d’actors i ballarins durant el curs que ara comença. Com a valor afegit, ha adaptat les instal·lacions a la nova normalitat: aposten per les classes reduïdes, sistema de renovació d’aire constant, generadors d’ozó per desinfectar els espais de treball entre classe i classe, així com un protocol per garantir les distàncies de seguretat.

Temes:

Nou curs