Rumors d’idil·li

Enxampats de nou junts Rosalía i Jeremy Allen White, i sí, ella fuma

Enxampats de nou junts Rosalía i Jeremy Allen White, i sí, ella fuma

INSTAGRAM (@rosalia / @jeremyallenwhitefinally)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa un mes que van començar els rumors sobre la possible relació entre Rosalía i l’actor Jeremy Allen White quan van ser vistos junts passejant. En aquestes primeres imatges, que ja van revolucionar les xarxes socials, apareixia el protagonista de ‘Showtime shameless’ amb un gran ram de flors al costat de l’artista en el que podria ser una nova trobada romàntica entre tots dos.

Els usuaris de les xarxes socials van començar a especular sobre un possible idil·li, una teoria que continua alimentant-se després que el compte d’X, abans Twitter, Motomami Tour, hagi publicat una nova imatge de la cantant i l’actor de ‘The bear’, on se’ls veu junts, recolzats sobre un cotxe. Ella, en una imatge inusual, fumant.

Notícies relacionades

Estas fueron las primeras imágenes:

Els usuaris de les xarxes socials es van recordar d’un moment que va protagonitzar la catalana a ‘El hormiguero’ el 2022. Rosalía va acudir al programa de Pablo Motos per promocionar el seu últim treball i hi va assegurar que no fumava. «Pablo, jo no fumo. Aquesta veu de colibrí no ho aguantaria», va assegurar.

Temes:

Rosalía