Privacitat en entredit

Una aerolínia obliga una passatgera a pesar-se a la bàscula de les maletes

Una aerolínia obliga una passatgera a pesar-se a la bàscula de les maletes
1
Es llegeix en minuts

No és gaire normal que una aerolínia pregunti als seus passatgers quant pesen a l’hora d’embarcar. Però tampoc és una cosa que no passi mai. De fet, és una cosa habitual en vols realitzats per aeronaus petites que fan trajectes curts, sobretot entre illes.

Però el que no és habitual ni gaire normal és que una passatgera sigui obligada a pesar-se a la bàscula que s’utilitza per pesar els equipatges. I menys, que ho faci davant de tots els passatgers.

De fet, l’escarni ha sigut tan públic que una persona ha gravat el vergonyós moment, tot i que sense revelar la identitat de la passatgera agreujada. I l’ha penjat en el seu compte de TikTok (@circpent).

@circpent Outrage Ensues as Airport In, però Shames Passenger, for Weight #airport #viral #bodyshaming adequant original sound - PR

Notícies relacionades

Pel que sembla, i sempre segons la informació del vídeo, el personal de l’aerolínia va preguntar el pes a la dona i, al no creure que fos real el que ella va proporcionar (130 lliures, que equivalen a 58,967 quilos), la van obligar a pujar a la bàscula de les maletes.

Independentment dels fets en si (que els treballadors de l’aerolínia no es creguin que el pes que proporciona la passatgera o que l’obliguin a pujar a una bàscula per corroborar la informació) tant el vídeo com els testimonis qüestionen que es forci la dona a pesar-se davant de tothom, sense respectar el seu dret a la intimitat ni la seva privacitat.