¿Nou successor?

La predicció dels endevins que ha fet saltar les alarmes a la monarquia britànica

Creixen les crítiques al Regne Unit per les detencions durant la coronació de Carles III

El Regne Unit celebra amb festes, dinars populars i un gran concert a Windsor la coronació de Carles III

Coronació de Carles III d’Anglaterra: últimes notícies sobre la seva proclamació com a rei, en directe

La predicció dels endevins que ha fet saltar les alarmes a la monarquia britànica

pool

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les prediccions de l'apotecarii astròleg francès Michel de Nôtre-Dame, popularment conegut com a Nostradamus, continuen causant desconcert en l’actualitat. L’endeví del segle XVI ha encertat moltes de les profecies que va deixar abans de morir, entre les quals destaquen l’assassinat del president John F. Kennedy i l’atemptat de les Torres Bessones, per la qual cosa no és estrany que tinguin en suspens més d’una persona gairebé cinc-cents anys després de la seva mort.

Notícies relacionades

L’última predicció té a veure amb la monarquia britànica, en què recentment s’ha celebrat la coronació de Carles III. Després d’encertar amb la mort de la reina Isabel d’Anglaterra a finals de setembre de l’any passat, Nostradamus va anticipar que «assumirà el tron un home que mai ha esperat convertir-se en rei».

Gir dels esdeveniments

En la mateixa línia dels missatges críptics de l’endeví francès, la vident Mhoni Videntetambé s’ha referit a un nou rei per sorpresa, la qual cosa fa pensar que aquestes profecies apunten a un regnat del príncep Enric, germà petit del príncep de Gal·les i successor directe al tron, Guillem. No obstant, aquesta situació hipotètica requeriria un gir dels esdeveniments tan dramàtic com improbable.