Mamarazzis

Fills i caixes b del rei emèrit

  • Pilar Rubio parla del problema de salut que va patir quan va ser reportera de ‘Sé lo que hicisteis’

  • Ana Obregón revela la malaltia que té Alessandro Lequio i podria haver heretat el seu fill

Fills i caixes b del rei emèrit

Europa Press

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

ALEJANDRA ROJAS

ALEJANDRA ROJASAquesta setmana la publicació d’un nou llibre, ‘King Corp.’ (Libros del K.O.), les Mamarazzis ens veiem sorpreses amb l’afirmació que el rei Joan Carles té una filla secreta, que es diu Alejandra, que pertany a l’aristocràcia i que té un fill. Ens sorprenia a les Mamarazzis i a bona part de la professió. Molts dels companys ni havien sentit parlar d’aquesta possibilitat. Només Ernesto Ekaizer i Pilar Eyre ja havien apuntat en el passat alguna cosa sobre aquesta possibilitat. De fet, Ekaizer anava més enllà i en el seu compte de Twitter assegurava que la filla secreta era Alejandra de Rojas.

No és una estranya per a la premsa del cor. Era habitual veure-la a totes les festes de la ciutat, al costat de la seva mare, Charo Palacios, comtessa de Montarco. Com Yurena i Margarita Seisdedos, però en ‘pijo’. D’acompanyant de la seva mare, Alejandra va passar a primera línia pel seu festeig amb Luis Medina, fill de Nati Abascal i el duc de Feria, amb qui va estar cinc anys. Tots els ingredients per ser una de les famoses més reconegudes del nostre país.

La seva presència en els ‘photocalls’ era molt aplaudida. Amb els anys ha passat a un segon pla i en sabem ben poc, més enllà que està casada amb Beltrán Cavero, nebot d’Esperanza Aguirre, i tenen un fill de tres anys que es diu Pepe. Ah, i que és cosina germana de María Palacios, dona d’Alessandro Lecquio. I que el seu marit va ser parella durant uns anys de Laura Ponte, ex de Beltrán Gómez-Acebo, nebot del rei Joan Carles. Fins i tot sembla que es tanqui el cercle. 

Els protagonistes de la notícia han tingut diferents reaccions. El rei Joan Carles gairebé mai parla però aquesta vegada ha despenjat el telèfon i ha assegurat a alguns periodistes que ‘no tinc cap filla’. Els companys que hi van parlar ho van posar així, entre cometes. Cal recordar-li que sí, que en té dues, Elena i Cristina, a veure si amb l’estrès se n’ha oblidat.

Alejandra de Rojas, per la seva banda, ha optat pel silenci. Que estrany que amb una notícia tan bomba no surti i digui: ‘Perdoneu, ¿em podeu treure d’aquesta equació? Jo no soc la tal Alejandra del llibre’. Amb això n’hi hauria prou i s’acabarien les especulacions. Si ella no fa el pas, només hi ha dues opcions: qui calla, atorga, o qui calla li agrada ser la protagonista.

Sigui com sigui, a les Mamarazzi ens encanten els fills secrets i més si són de reis. El que ens deixa en estat de xoc és que es parli obertament que l’emèrit disposava d’una caixa b per a les seves despeses d’amants i fills diversos i davant aquesta afirmació no estigui tot el país manifestant-se en senyal de protesta. Ens hem acostumat fins i tot a la pocavergonya. 

PAULA BADOSA

Notícies relacionades

PAULA BADOSAAquests dies que es disputa el Masters de Madrid a les Mamarazzis ens va sorprendre no veure Juan Betancourt animant Paula Badosa. Parlant i revisant notícies ens en vam adonar que en els últims tornejos ell no ha anat a acompanyar-la ni a veure-la. És estrany tenint en compte que sí que ho feia. Ens hi posem. Preguntem. I efectivament, les coses no van com tocaria. Vam parlar amb una companya tennista de la selecció espanyola i ens va assegurar que ‘no és oficial però ja ho han deixat’. Sembla un secret a crits en el sector però els protagonistes no han fet el pas de comunicar-ho. Una altra amiga de la parella ens explica que ‘només és una petita crisi, però ho arreglaran’. Ens tenen ben marejades. El que sembla clar és que una de les parelles de guapos del panorama del cor no passa pel seu millor moment. Sigui el que sigui, el temps dirà. 

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs en els principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.