Pòdcast

Mamarazzis: Gerard Piqué i Clara Chía, de vacances romàntiques a Abu Dhabi

  • La parella celebra el 24 aniversari de la jove, mentre els advocats de l’exfutbolista i Shakira es reuneixen per acabar un conveni de separació homologable a Miami, on Piqué viatjarà a finals d’aquest mes per veure els seus fills

  • Joana Sanz, l’encara dona de Dani Alves, ha sigut vista divertint-se al carrer de Tuset, on hi ha la discoteca en la qual el futbolista presumptament va violar una dona

2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis han tret punta a un dia especialment sucós en informació de famosos. Gairebé en directe gràcies a una font allà present han explicat que Joan Carles I ha baixat sense ajuda les escales de l’avió que l’ha portat a Vigo des de Londres. Com a «esport de risc» han qualificat el fet. No obstant, han afegit, ja el van veure caminar millor en unes imatges difoses per Setmana Santa. Sembla que «ha fet una revifada», han comentat, tot i que ha necessitat ajuda per entrar al cotxe que l’ha portat a Sanxenxo. Les periodistes han expressat la seva confiança que el rei emèrit farà aquests dies «alguna declaració fora de to, com és habitual en ell».

Tot i que per a estirabot, han considerat Lorena Vázquez i Laura Fa, la declaració d’Ana Obregón a la portada de la revista ‘¡Hola!’ que ha sortit aquest dimecres a la venda: «Jo abans estava sense dormir plorant i ara estic sense dormir canviant bolquers». «Molt Ava Gardner», els sembla a les Mamarazzis, el vestit que porta Obregón en la fotografia de la tapa. Aquest dimecres també ha sortit a la venda ‘El chico de las musarañas’, el llibre d’Ana Obregón.

Les periodistes han mostrat el seu desconcert pel fet que primer eren 20 les pàgines que va deixar escrites Aless Lequio, després 40 i ara ja en són 70, segons l’editorial. Vázquez i Fa opinen que Obregón «busca fer pena» amb el llibre, cosa que farà difícil criticar-la. «De la història d’un jove amb càncer ha passat a ser la història d’una senyora fantasiosa que ens farà xantatge emocional», han dit.

Shakira, Piqué i Chía

Les Mamarazzis han informat en exclusiva que Gerard Piqué i Clara Chía són a Abu Dhabi celebrant el 24 aniversari d’ella, que és avui. Un destí que garanteix privacitat, han afegit, ja que és «dificilíssim» per als fotògrafs treballar allà. Així mateix, Vázquez i Fa han revelat que els advocats de Shakira i Piqué s’han reunit aquest dimecres per tancar els detalls del conveni de separació entre tots dos i assegurar que aquest sigui homologable a Miami. Piqué viatjarà a finals d’aquest mes a Miami per estar deu dies amb els seus fills, han avançat les periodistes, tot i que de moment es desconeix si ho farà directament des d’Abu Dhabi o des de Barcelona.

I una altra exclusiva de les Mamarazzis: Joana Sanz, l’encara dona de Dani Alves, ha sigut vista divertint-se de nit en el barceloní carrer de Tuset. A Vázquez i Fa els sembla molt bé que la model es diverteixi, però se’ls fa estrany que ho faci en locals del carrer on hi ha Sutton, la discoteca on el futbolista presumptament va violar una jove.

Notícies relacionades

Les periodistes també s’han fet ressò en el seu pòdcast de l’entrevista a Bertín Osborne publicada per ‘¡Hola!’ en què el galant insinua que té una relació amb la desconeguda Marlises Gabriela Guillén, ‘Gabi’. «És una amiga especial com en tinc moltes d’altres», diu Osborne. Cosa que per a les Mamarazzis significa: «Un altre rotllet de Bertín».

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs en els principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: Gerard Piqué i Clara Chía, de vacances romàntiques a Abu Dhabi