Pòdcast

Mamarazzis: Rumors de crisi en el matrimoni de Pilar Rubio i Sergio Ramos

Fonts pròximes a la parella apunten que el refredament podria deure’s al fet que Pilar Rubio i la família de Ramos no es porten bé

  • Pilar Rubio parla del problema de salut que va patir quan va ser reportera de ‘Sé lo que hicisteis’

  • Ana Obregón revela la malaltia que té Alessandro Lequio i podria haver heretat el seu fill

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis analitzen, com cada setmana, les novetats més sucoses del món de les celebritats. Començant amb la revisió de les portades de les revistes del cor, reprenen un dels temes més candents de l’actualitat: el naixement de la neta d’Ana Obregón. I és que, segons la revista ‘Lecturas’, Alessandro Lequio, exparella de l’actriu i pare del seu fill Aless, no vol conèixer la nounada, Ana Sandra.

Malgrat que el col·laborador de televisió s’ha mantingut molt discret en públic, pel que sembla, sí que hauria mostrat en privat el seu fort desacord amb tot l’ocorregut, i hauria volgut desvincular-se del naixement per gestació subrogada de la petita. A l’espera que Ana Obregón torni a Espanya i expliqui ella mateixa molts més detalls, les Mamarazzis asseguren que manegen moltes més dades que, de moment, no es poden revelar.   

El mateix mitjà assegura també que Joan Carles I culpa la reina Letizia del seu exili a Abu Dhabi. Segons fonts pròximes a l’emèrit, Joan Carles acusa directament la dona del rei Felip VI, a qui en la intimitat suposadament anomena «la manaire», de ser la responsable de les informacions sobre el seu patrimoni i d’influir el seu fill perquè li demanés abandonar el país. 

Una vegada finalitzat el viatge de l’exmonarca a Sanxenxo, una visita que ha sigut molt més discreta i tranquil·la que la de l’any passat, l’atenció es posa sobre un altre membre de la Família Reial, la seva neta Victòria Frederica. La jove ha protagonitzat un incident a la Feria de Abril al trepitjar accidentalment amb el seu cavall una altra de les assistents a la festa, que va haver fins i tot de ser assistida per una ambulància. No obstant, la filla de la infanta Elena no es va aturar a ajudar la noia que, posteriorment, va enviar a més un missatge a Victòria Frederica al qual ella no va contestar. No va ser fins que es va fer pública la notícia que un militar, tutor de la neta del rei i amic personal de l’emèrit, es va encarregar de posar-se en contacte amb ella per gestionar la situació, expliquen les Mamarazzis. 

Pilar Rubio i Sergio Ramos, suposada crisi familiar

Les Mamarazzis, a més, informen dels rumors que envolten Pilar Rubio i Sergio Ramos, que estarien passant per una crisi en la seva relació. Tot i que la presentadora ha explicat que «els únics que saben el que realment passa a casa seva són ells dos i que ella no perdrà temps desmentint teories sense fonament», Laura Fa i Lorena Vázquez han revelat que, des de fa mesos, una persona molt pròxima a l’entorn familiar del futbolista ha informat sobre una possible mala relació entre Pilar Rubio i la família Ramos. 

I és que, buscant a les xarxes socials de la parella, pot apreciar-se que, recentment, tots dos no han estat junts en moments importants com són la celebració de l’aniversari de Pilar (data que Sergio Ramos ha passat a la Feria de Abril) o aquest mateix Nadal, en el qual no se’ls ha vist gaire units. Tots dos sempre han mostrat públicament amb molt orgull detalls de la seva vida familiar, i el motiu darrere d’aquest aparent distanciament en la parella podria ser aquesta suposada mala relació entre la família de l’esportista i la seva dona, apunten les Mamarazzis.  

On veure i escoltar les Mamarazzis

Notícies relacionades

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’Instagram i Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs en els principals agregadors: Ivoox, Spotify, Podimo, Amazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs en els principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: Rumors de crisi en el matrimoni de Pilar Rubio i Sergio Ramos

EPC