Famosos

Un perruquer de Seròs multiplica la seva clientela després de tallar els cabells a Quevedo

  • Intel·ligència artificial | Així sonarien les cançons de Melendi, Amaral, El Canto del Loco o David Bisbal amb la veu de Quevedo

  • ‘El tonto’: la col·laboració entre Lola Índigo i Quevedo que arrasa i aviva els rumors sobre la seva relació

Un perruquer de Seròs multiplica la seva clientela després de tallar els cabells a Quevedo

Pau Nadal (@pnadaal)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les portes de la perruqueria Sublime, ubicada al carrer Major de Seròs (Lleida), no paren d’obrir-se per rebre nous clients. Pau Nadal, un jove perruquer del municipi lleidatà, va obrir aquesta barberia fa tot just un any i mig.

No obstant, no va ser fins a la visita del cantant Quevedo, de 22 anys, que realment se li va disparar la clientela. Un vídeo en què talla els cabells a l’artista canari va guanyar notorietat en les xarxes socials i va cridar l’atenció de joves de tot Catalunya. «Una oportunitat així no la pots deixar escapar. Va ser tallar els cabells a Quevedo i notar-ho al mes següent», assegura el barber al canal 324.

Tota mena de pentinats

Notícies relacionades

Ara, aquest local acull visites provinents de Lleida, la Franja i, fins i tot, Barcelona, la qual cosa ha permès a Nadal contractar un segon treballador. Malgrat que els clients solen demanar tallades en forma de degradat, aquests perruquers també són especialistes en tints i ‘looks’ ben originals. En el seu compte d’Instagram es poden trobar melenes amb un dibuix de Homer d‘Els Simpsons’, el logo de ChupaChups o estampats de lleopard.

Així mateix, el perruquer de Sublime viatja eventualment a Madrid per continuar treballant amb artistes, ‘influencers’ i personalitats del món de l’streaming’ i Youtube, entre els quals figuren noms com el de Nil Ojeda i Aissa.

Temes:

Mems