GESTACIÓ SUBROGADA

Ana Obregón, mare als 68 anys a Miami, ¿per què va sortir en cadira de rodes de l’hospital?

Ana Obregón, mare als 68 anys a Miami, ¿per què va sortir en cadira de rodes de l’hospital?
1
Es llegeix en minuts

Ana Obregón torna a ser mare als 68 anys d’edat. Així ho ha comunicat en exclusiva la revista ‘Hola’. Ana és fotografiada sortint d’un hospital de Miami amb qui seria la seva nova filla després de la mort del seu fill Aless ja fa uns anys.

Ana Obregón hauria estat des del 16 de març assentada a Miami per viure en primera persona el procés de gestació per part de la dona que portava qui seria ara la seva filla.

La petita hauria nascut el  20 de març al Memorial Regional Hospital de Miami, on la presentadora va ser fotografiada dos dies després sortint d’allà en cadira de rodes (per protocol del centre) amb la nadó en braços i acompanyada per una infermera en tot moment. 

Obregón, de 68 anys, va perdre el seu fill Aless Lequio el 2020, quan va morir als 27 anys a causa d’un càncer. Des d’aleshores, ha estat sumida en un profund dolor, tal com ella mateixa ha explicat en nombroses ocasions.

La presentadora començarà així una nova etapa. De moment, ho farà en un apartament que ha llogat a la mateixa ciutat amb vista al mar.

Notícia portada en secret

Només serien les seves germanes i el pare del seu fill, Alessandro Lequio, els que estaven al corrent de la notícia, segons ha informat la revista ‘Hola’. Ana va saber que la dona gestant es trobava bé de salut i que el nadó estava en camí.

Notícies relacionades

El sistema de ventre de lloguer és legal als Estats Units, tant per a parelles com per a famílies monoparentals. Així va ser com el 16 de març Obregón abandonava Espanya i marxava cap a Miami.

La seva vida canvia de nou

Ara la seva vida torna a canviar i torna a ser mare als 68 anys d’edat. Segons la informació proporcionada per la revista ‘Hola’, Ana Obregón acabarà de tramitar els papers de la seva nova filla i aviat tornarà a Espanya amb ella per instal·lar-se finalment a la seva residència.

Temes:

Ana Obregón