‘Era de Piscis’

La nova i aterridora predicció mundial de Mhoni Vidente: les seves fortes paraules que fan por

  • L’especial missatge de Jorge Javier a Ibai Llanos: «Es queda aquí...»

  • Horòscop d’avui, dijous 23 de febrer de 2023

La nova i aterridora predicció mundial de Mhoni Vidente: les seves fortes paraules que fan por
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’astròloga cubana Mhoni Vidente ha compartit les seves prediccions de ‘La Era de Piscis’, que ha començat aquest 21 de febrer. Ho ha fet a través del seu canal de YouTube, on ha publicat un vídeo en el qual porta a terme un pronòstic tant de les persones amb l’esmentat signe zodiacalcomo dels suposats esdeveniments internacionals que tindran lloc aquest mes.

La tarotista ha avançat l’arribada d’«abundància», sobretot laboral, emocional i familiar, per a les persones peixos. Contràriament, ha avançat que aquesta temporada de «rebel·lió de l’ésser humà» tindrà importants conseqüències, com cops d’Estat, atemptats i atacs amb armament militar. «El diable serà més present que mai», ha anticipat. Es pot destacar que l’experta en astrologia ja ha predit en ocasions anteriors desastres a gran escala, per exemple el recent terratrèmol de Turquia.

Conflictes a Llatinoamèrica

En la seva última predicció, Mhoni Vidente ha posat especial atenció als països llatinoamericans, on preveu que hi hagi importants moviments polítics. D’una banda, la Xina miraria d’expandir-se mitjançant la invasió de països de Llatinoamèrica: «La carta de la torre per a Amèrica Llatina indica que ha d’estar anant molt amb compte i obrir molt bé els ulls perquè a l’Era de Peixos es parlarà d’invasions de persones estrangeres, espies involucrats en governs».

Així mateix, l’astròloga ha pronosticat conflictes polítics en estats com Bolívia, el Brasil, Xile, Colòmbia o el Perú, on la reacció dels pobles llatins jugarà un important paper a l’hora d’enderrocar mandataris: «s’acosten atemptats, cops d’Estat, moviments de gent, sortint persones als carrers, tancs de guerra als carrers que estan començant a tenir-li por a la població», ha afirmat.

Extraterrestres i canvi climàtic

Notícies relacionades

La vident també s’ha referit un tema que últimament està en boca de tots: la suposada arribada d’OVNIS i extraterrestres a la Terra. L’experta en astrologia ha assegurat que definitivament es produirà contacte entre humans i alienígenes.

Finalment, Mhoni Vidente ha fet referència a la qüestió climàtica i el desastre natural «mai abans vist» que podria tenir lloc en les pròximes setmanes: «La partida del Pol Nord, aquesta regió completament congelada es comença a separar», ha avançat.