Fotografiat en una finca

¿Ovnis a Menorca? Un compte de Twitter sembra el dubte

¿Ovnis a Menorca? Un compte de Twitter sembra el dubte
1
Es llegeix en minuts

Tot i que moltes persones han informat haver vist objectes estranys al cel, aquests informes solen tenir explicacions convencionals, com avions, globus, drons, estrelles, planetes o altres fenòmens naturals. És a dir, no hi ha evidències concloents que s’hagin vist ovnis ni a Menorca ni enlloc.

En qualsevol cas, l’existència d’ovnis –és a dir, objectes voladors no identificats– simplement significa que no es pot identificar immediatament l’origen o la naturalesa d’un objecte en particular. No necessàriament significa que l’objecte en qüestió sigui d’origen extraterrestre o tingui una explicació sobrenatural.

La ciència i la comunitat científica sostenen un enfocament escèptic i basat en l’evidència per a la investigació de fenòmens relacionats amb ovnis. Si bé no es descarta la possibilitat que hi hagi vida extraterrestre, fins ara no hi ha proves concloents que hagin visitat la Terra.

No obstant, aquest dimecres un compte de Twitter anomenat Not from here (que es podria traduir com ‘No d’aquí’), @Ufocatalunya (UFO són les sigles en anglès d’ovni), ha sembrat el dubte entre els tuitaires al publicar imatges d’un estrany objecte metàl·lic molt brillant fotografiat al terra d’una finca de la costa sud de Menorca, entre Macarella i cala en Turqueta.

Notícies relacionades

Fins al punt que programes com Aruseros (La Sexta) s’han fet ressò de la notícia, comentant el succés que ha suscitat inquietud en un bon nombre de menorquins, a més de desenes de comentaris que apostaven obertament per un objecte extraterrestre o d’altres que es decantaven per alguna mena de dipòsit de disseny futurista.

I és que cada vegada hi ha més pàgines que alerten, suposadament, d’haver vist ovnis. Com el recent cas dels satèl·lits Starlink d’Elon Musk, que molts també van confondre amb ovnis.

Temes:

Balears Twitter