Productes retirats

La colònia que ja no trobaràs a Mercadona: «He tingut un desengany»

  • ¿Per què la gent està ficant boles de paper d’alumini a la rentadora?

  • Nou truc: ¿Per què la gent està embolicant l’enciam en paper d’alumini a la nevera?

La colònia que ja no trobaràs a Mercadona: «He tingut un desengany»
1
Es llegeix en minuts

Mercadona és una cadena de supermercats que compta amb més de 1.600 botigues a tot Espanya i s’ha convertit en una de les empreses més importants del sector alimentari al país.

A més, compta amb una àmplia varietat de productes de marca pròpia en diferents categories, entre elles fragàncies i productes de cura personal a la seva secció de perfumeria.

Algunes de les colònies de Mercadona més populars són la Deliplus Nº 5 –que és una colònia amb aroma de flors i fruites que recorda el perfum Chanel N º5–, la Deliplus Ámbar –una colònia amb una aroma afustada i dolça–, la Deliplus Aire –una colònia fresca i suau amb una aroma floral–, la Deliplus Jazmín –una colònia amb una aroma intensa a gessamí– i la Deliplus Vainilla –una colònia amb una aroma dolça i càlida de vainilla.

Supressió

Notícies relacionades

La disponibilitat de les colònies pot variar segons la ubicació del supermercat i l’època de l’any. I també poden desaparèixer, com passa amb molts dels productes de la cadena valenciana.

I aquest sembla que és el cas de la colònia de mora, que ha desaparegut de les lleixes de les botigues de Mercadona, segons reconeix la mateixa empresa a una usuària que es queixa d’això.

Temes:

Mercadona