Esdeveniment tecnològic global

ISE Barcelona 2023: data, horari i programa del congrés audiovisual

El congrés d’aquest any preveu recuperar la seva vitalitat prepandèmica i acollirà més de 1.000 expositors

ISE Barcelona 2023: data, horari i programa del congrés audiovisual

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Integraded Systems Europe (ISE) 2023 se celebrarà a Barcelona per segon any consecutiu, ja que el 2022 va tenir lloc la primera edició on van participar 834 expositors. Milers de congressistes es reuniran en el congrés audiovisual més gran del món a la capital catalana, després que els organitzadors decidissin canviar de seu just abans de la covid, després de 16 anys de celebració a Amsterdam.

L’ISE Barcelona 2023 tindrà lloc a la Fira de Barcelona del 31 de gener fins al 3 de febrer. El congrés obrirà les portes a les 10.00 hores i tancarà a les 18.00 h, excepte l’últim dia en què donarà per finalitzades les activitats a les 16.00 h

Les entrades per al congrés més gran de l’audiovisual ja estan disponibles a lapàgina webde Fira de Barcelona. El preu dels abonaments comprats abans del 30 de gener és de 145 euros i si es compren a partir del 31 de gener costen 175 euros.

Notícies relacionades

El programa oferirà a tots els participants una àmplia varietat de conferències, xerrades i activitats adaptades a tots els públics, que conviden a la reflexió, tendències de mercat i ponents inspiradors. Com a novetat, aquest any s’inclourà un espai dedicat a la producció i distribució de continguts en què participen més de 70 expositors, a més d’una cimera dedicada a aquesta temàtica. 

Per facilitar el recorregut per les instal·lacions i poder disfrutar al màxim de l’experiència, els organitzadors d’ISE han assignat les empreses expositores en sis zones tecnològiques:

  • Comunicacions unificades i tecnologia educativa (Pavelló 2)

  • Residencial i edificis intel·ligents (Pavelló 2)

  • Multitecnologia (Pavellons 3 i 5)

  • Àudio (Pavelló 7)

  • Noves suites de demostració d’àudio (Pavelló 8.0)

  • Senyalització digital i ‘dooH’ (Pavelló 6)

  • Il·luminació i ‘staging’ (Pavelló 7)

Temes:

Exposicions