Conseqüències de la pandèmia

L’ISE de Barcelona, el major saló de l’audiovisual, es posposa fins al maig

La fira decideix retardar tres mesos la seva celebració per evitar l’impacte dels contagis per la variant òmicron

L’ISE de Barcelona, el major saló de l’audiovisual, es posposa fins al maig

ACN / AINA MARTÍ

1
Es llegeix en minuts

La fira del sector audiovisual Integrated Systems Europe (ISE), que s’havia de celebrar de l’1 al 4 de febrer a Barcelona, s’ha posposat fins al pròxim mes de maig. En concret fins als dies 10 a 13 d’aquell mes a causa del «creixent impacte de la variant òmicron a Espanya». En un comunicat, el director executiu de l’esdeveniment, Mike Blackman, ha assenyalat: «Si bé estem ansiosos per reunir-nos amb tots a l’ISE 2022, després d’escoltar els nostres expositors, propietaris i parts interessades, hem acordat que el millor que podem fer és posposar l’edició de la fira durant tres mesos».

Notícies relacionades

L’ISE, que solia portar-se a terme a Amsterdam (Països Baixos), va celebrar la seva primera edició a Barcelona el 2021, però va haver de portar-se a terme i estrenar-se en un format adaptat a la pandèmia, més reduït. En comptes dels quatre dies previstos a la capital catalana, de l’1 al 4 de juny, es va desglossar per reduir la mobilitat, i es va celebrar a la Fira de Barcelona; l’1 i 2 de juny; el 8 i 9 de juny a Munic; el 16 i 17 a Amsterdam, i el 23 i 24 a Londres. Els organitzadors asseguren que han consultat prèviament la decisió amb els expositors i la resta de parts implicades en la celebració.

L’anunci d’aquesta fira de l’audiovisual arriba el dia després que GSMA, l’empresa organitzadora del Mobile World Congress (MWC), reafirmés que celebrarà una edició presencial, tal com estava planejada, entre el 28 de febrer i el 3 de març, llevat que les autoritats sol·licitin canvis. El 2021 va haver de celebrar-se entre el 28 de juny i l’1 de juliol, en lloc de fer-ho a principis d’any com és habitual, també com a conseqüència de la pandèmia. La fira va haver de suspendre’s el 2020, després que es donessin de baixa alguns dels principals expositors. Com a conseqüència d’això, la fira dels mòbils manté el seu contracte amb la Fira de Barcelona fins al 2024, un any més del previst per compensar la suspensió del 2020.

Temes:

Fires