Del 31 de gener al 3 de febrer

La fira audiovisual ISE ja compta amb més de 700 empreses inscrites

Els organitzadors esperen superar els més de 43.000 participants de l’edició del maig passat

La fira audiovisual ISE ja compta amb més de 700 empreses inscrites
1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Més de 700 empreses s’han inscrit ja per participar al saló ISE, la fira més gran del sector audiovisual a escala mundial, que se celebrarà a Barcelona del 31 de gener al 3 de febrer de l’any que ve, segons fonts de l’organització.

El saló d’aquest any, que es va posposar de gener a maig, va acabar sent finalment un èxit, després d'haver-se de fer en format reduït el 2021 per la pandèmia, amb més de 43.000 participants.

La inscripció per a la fira d’aquest any ja s’ha obert. L’esdeveniment serà la plataforma de llançament per a una gran quantitat de noves tecnologies, alhora que oferirà un programa de conferències per a la reflexió i comptarà amb sessions ‘keynote’ durant tota la setmana.

A més, a poc més de quatre mesos del dia de la seva inauguració, ISE 2023 ja compta amb més de 52.000 metres quadrats de superfície reservada, més d’un 30% per sobre de la superfície expositora del 2022.

ISE aplega els sectors principals que conformen la indústria audiovisual global. Mike Blackman, director general de Integrated Systems Events, assegura que la trobada d’aquest any «va superar les expectatives» i preveu que la pròxima serà «més gran i fins i tot millor» a la Fira Barcelona Gran Via el gener del 2023.

Notícies relacionades

A l’ISE 2023 s’exhibiran les principals innovacions tecnològiques i proveïdors de solucions de tot el món, que inclouen marques líders en la indústria com Absen, Blackmagic Design, Barco, Christie, Crestron, Google, KNX, Lang, LG, Logitech, Panasonic, Samsung, Shure, Sony i moltes més.

L’ISE, que es va mudar d’Amsterdam a Barcelona, va patir en la seva estrena a la capital catalana els efectes de la pandèmia, com el Mobile World Congress (MWC) i la resta d’esdeveniments firals, però després del parèntesi provocat pel virus el maig passat va iniciar la normalitat, que espera consolidar en la pròxima edició.

Temes:

Fires