Retrobament freqüent

Sorpresa: Bertín Osborne i Fabiola, junts una altra vegada

Després de la separació, la parella sempre s’ha mostrat unida i, fins i tot, han acudit a actes públics junts

Sorpresa: Bertín Osborne i Fabiola, junts una altra vegada

EPC

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fabiola Martínez i Bertín Osborne van decidir separar els seus camins el 2021, després de 14 anys de matrimoni i dos fills en comú. Malgrat la seva separació, la parella guarda un bonic record de la relació, mai s’han criticat i, fins i tot, mantenen una gran unió per exercir de pares de la millor manera possible. Des de la seva ruptura la parella s’ha deixat veure en diverses ocasions en actes públics, com el de fa uns dies, quan van assistir a la inauguració del centre psicosanitari Galiani, que obre la seva seu de Madrid

L’esdeveniment es va celebrar a les instal·lacions situades al passeig de la Castellana, 140, de la capital madrilenya i hi van ser presents celebritats, com Santiago Segura, José Mota o Miguel Ángel Silvestre. Osborne i Fabiola no van posar junts al ‘photocall’, però es van saludar i es van mostrar molt cordials darrere de les càmeres. 

En l’àmbit professional també formen un gran equip, ja que comparteixen un objectiu: recolzar el creixement i l’evolució de la Fundació Bertín Osborne. Aquest projecte recolza i proporciona recursos útils a totes les famílies que tenen nens amb discapacitat. De fet, aquesta fundació és la causa per la qual tots dos han de coincidir freqüentment. 

La seva última trobada es va produir el 26 de gener, quan Fabiola es va deixar veure en un esdeveniment solidari organitzat per la Fundació Bertín Osborne, al qual era l’encarregada de presentar el nou pla de formació de l’entitat, que consistia a explicar un taller de sexualitat enfocat a persones amb discapacitat.  

Notícies relacionades

La veneçolana i el cantant no han mostrat cap problema a parlar sobre la seva ruptura en diferents ocasions i ella assumeix que un dels errors comesos ala seva relació va ser «assumir un rol que en el seu moment vaig pensar que era el millor per a tots dos». Per ara Fabiola tampoc té la intenció d’obrir-se a l’amor: «El meu cor està tranquil, com ha d’estar. Equilibrat, a gust, disfrutant, amb ganes de gaudir, de viure. Òbviament, tinc objectius. Tenir certa estabilitat econòmica i disfrutar amb els meus fills del que em doni la vida».  

Per la seva banda, Bertín Osborne, en una entrevista de ‘Viva la vida’, va comentar: «En el cas d’asseure’m amb ella a parlar, hauria de ser ella la que em donés a mi una segona oportunitat». «Les que t’han de donar una segona oportunitat són sempre les dones. No aniré jo de mascle xulet» va afegir el cantant.