Repàs d’actualitat

Mamarazzis: la setmana d’Aitana, Shakira, Meghan i Fabiola Martínez

Mamarazzis: la setmana d’Aitana, Shakira, Meghan i Fabiola Martínez

EFE / EMILIO NARANJO

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Dijous les Mamarazzis ens vam trobar amb molts dels seguidors del pòdcast a la Casa Seat. Al·lucinades ens vam quedar amb el carinyo de tots. Moltes gràcies. Però anem per feina, que ara toca continuar donant notícies i analitzant l’actualitat de la premsa del cor, que aquesta setmana ha vingut carregada de novetats.

 

AITANA

‘Lecturas’ sorprenia amb l’exclusiva de la ruptura d’Aitana amb el seu nòvio, Miguel Bernardeu. Sorprenia també descobrir que s’han marcat una promoció de la sèrie que protagonitzen, ‘La última’(Disney+), com a exparella sense que ningú sospités res. Una promoció on tots dos, amb total naturalitat, es recreaven a donar detalls de la seva vida com a parella. O sigui, mai han sigut gaire hermètics. Per això, estimada Aitana, quan la premsa et pregunta en un photocall si pots confirmar que ja no esteu junts, és una mica de falsa dignitat no respondre perquè ‘jo mai parlo de la meva vida’. Sí que en parles. És obvi que ningú esperava que entressis en els detalls d’aquesta ruptura però un ‘gràcies, estem bé i li desitjo el millor al Miguel’ hauria sigut suficient. ¿Ella no ho vol confirmar? Doncs, ho farem les Mamarazzis. Confirmadíssima la notícia i a punt de confirmar-se que ella tindria una nova il·lusió. Els pròxims dies donarem més detalls. 

@el_periodico Aitana i Miguel Bernardeau posen fi a la seva relació #mamarazzi #aitanaocaña #miguelbernardeuson #salseo #cotilleo #ruptura #aitanamiguel #amor ♬ original sound – El Periódico

SHAKIRA I GERARD PIQUÉ

Les Mamarazzis ja tenim controlada la immobiliària que posarà a la venda la seva casa d’Esplugues. L’exparella només té una societat en comú on consten tres finques: la que va ser el seu domicili i on actualment continua vivint Shakira, una altra on resideixen els pares de Piqué i l’última dels pares de Shakira. Volen vendre-les per liquidar així la societat i ja no tenir res en comú. Res material, s’entén. Per als curiosos, no fa falta que intenteu mirar webs. No penjaran les fotografies. I no ensenyaran la casa a possibles compradors llevat que demostrin que són persones amb una solvència contrastada. ¡Llàstima, nosaltres ja volíem concertar una cita, però no ha colat!

 

MEGHAN I ENRIC

La sèrie documental de Netflix que protagonitzen Meghan Markle i el príncep Enric és una meravella. I no ho diem per la història d’amor que narren, més o menys edulcorada, ni per descobrir una Megan més o menys antipàtica i un Harry una mica flipat de la vida. No us quedeu a l’espuma. El documental és una denúncia claríssima al racisme estructural d’una societat britànica que no ha revisat la seva història ni ganes tenen de fer-ho. El testimoni de Meghan és demolidor no només per al Regne Unit sinó per a tots els països amb un passat colonial. I no em vingueu a dir que no renuncien al ducat de Sussex, un ducat amb un passat racista. Aquest comentari està a l’altura de ‘tan malament no deu ser, si no se’n va de casa seva’ quan algunes dones denuncien els seus maltractadors. La nostra mirada de blancs privilegiats no ens pot ennuvolar el fons d’aquesta història. I la història és que va arribar a Buckingham Palace una dona feminista i mestissa a remoure tots els fonaments de la institució i de la societat. I això no va agradar. Si a la premsa del cor vam aprendre de feminisme de la mà de Rocio Carrasco, amb aquest documental podem obrir la nostra ment i aprendre que el racisme existeix i que ni les princeses se’n lliuren. 

Notícies relacionades

 

FABIOLA MARTÍNEZ

L’ex de Bertín Osborne té un rotllet. Les Mamarazzis sabem que està amb algú i ens vam posar en contacte amb ella per confirmar-ho. ¿Està enamorada? No. ¿Està il·lusionada? No. ¿És el seu nòvio? No. Però, ¿què diu Fabiola? Doncs, que després de separar-se s’ho està passant bé «perquè estic divorciada, però viva». A les dones aquestes coses ens penalitzen, però als homes no. Així que aplaudim la naturalitat i la sinceritat de Fabiola, que assegura que disfruta «sense complicacions». Digues que sí.