Viral

Li demanen el seu DNI en una discoteca i l’agent es queda perplex

Vídeo | La curiosa reacció d’uns gats al filtre d’Instagram que transforma els seus amos en felins

Li demanen el seu DNI en una discoteca i l’agent es queda perplex
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les discoteques són establiments que han de controlar l’edat dels usuaris que hi entren. L’habitual és que no hi puguin entrar menors de 18 o de 21 anys, tot i que de vegades els menors d’edat aconsegueixen esquivar aquesta restricció si aparenten més edat o porten un carnet d’identitat fals. 

Més edat, precisament, no és el que aparenta el protagonista d’aquesta història que s’ha viralitzat a les xarxes. Un noi que en el seu compte de TikTok es fa anomenar ‘Elmorrishn’ ha compartit un curiós vídeo en el qual es veu com gairebé el fan fora d’un local d’oci nocturn per semblar molt més jove.

Notícies relacionades

En les imatges apareix el jove juntament amb personal de seguretat d’una discoteca i agents de policia, que una vegada i una altra comproven el seu document d’identitat en el qual figura que ell té 22 anys, tot i que sembla un nen pel seu aspecte. Mentrestant, els seus amics contemplen entre rialles la reacció de l’agent que subjecta el carnet.

@elmorrishnAquest vídeo meu es va fer viral context tinc 22 anys però em miro així perquè tinc un dèficit de l’hormona de creixement que fa que el meu cos no desenvolupi ❤️♬ so original – elmorrishn

«Tinc 22 anys però em miro així perquè tinc un dèficit de l’hormona de creixement, la qual fa que el meu cos no desenvolupi», ha explicat el noi, que s’ha pres la situació amb humor.