Moment viral

Vídeo | La reacció d’un massai al tastar la pizza per primera vegada: «És com sang de vaca»

Les primeres impressions dels membres de la tribu africana han sigut captades en un divertit vídeo

Vídeo | La reacció d’un massai al tastar la pizza per primera vegada: «És com sang de vaca»

Youtube

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les imatges d’un grup de massais tastant per primera vegada la pizza mostren quines han sigut les seves primeres impressions. «És com sang de vaca», ha expressat un dels membres just després de fer la primera mossegada. L’episodi ha sigut possible gràcies a un crowfunding que permet finançar projectes en aquesta comunitat tribal.

Iniciativa solidària

Notícies relacionades

Els membres de la tribu massai, originària de Tanzània, han tingut l’oportunitat de tastar per primera vegada un menjar tan comú en la societat occidental com la pizza. En el vídeo es mostra un grup de massais compartint aquest plat italià sense saber com es talla ni amb quins ingredients està elaborada. Després de tastar-la, un dels comensals reconeix que està bona i la compara amb la «sang de vaca».

La reacció, que no ha tardat a fer-se viral a les xarxes socials, ha sigut possible gràcies a un finançament col·lectiu que reuneix diners per a projectes dins d’aquesta comunitat africana, els quals es graven i pugen YouTube. Aquesta iniciativa també els ha permès, entre altres coses, utilitzar bastonets xinesos per menjar i viatjar amb avió.