Al xou de James Corden

Jennifer Aniston confessa que va pispar roba de ‘Friends’ i que encara se la posa

Jennifer Aniston confessa que va pispar roba de ‘Friends’ i que encara se la posa
2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La reunió de ‘Friends’, que es va estrenar a HBO a finals de maig, encara cueja. El retrobament dels actors de la mítica sèrie dels 90 en un programa especial per rememorar els vells temps va revelar molts detalls, com les escenes en les quals encara s’emocionava Courteney Cox o el temor que va expressar Jennifer Aniston que aquest seria l’últim episodi que tornaria a ajuntar tots els protagonistes.

No obstant, això no ha sigut del tot així. Poc després de l’exitós retrobament, precisament James Corden, el mateix amfitrió de l’esdeveniment que tant va costar de realitzar ja que es va haver de posposar diverses vegades per la pandèmia, ha tornat a reunir tot l’elenc en el seu propi espai, ‘The Late Late Show’, un dels programes més populars als EUA des de la seva estrena el 2015. Els sis protagonistes de ‘Friends’ van participar del seu famós i divertit Carpool Karaoke, un esquetx en el qual Corden condueix al costat del convidat o convidats, i allà expliquen anècdotes i fins i tot interpreten una cançó utilitzant instruments alternatius (o no).

Durant aquesta nova reunió ha sigut quan Jennifer Aniston ha revelat que ella havia sigut la que més peces s’havia quedat del vestuari i que fins i tot de tant en tant encara utilitzava aquesta roba de quan interpretava Rachel. «¡I me la continuo posant! Anava a la lleixa de Monica i li robava», explica entre rialles després de ser assenyalada pels seus companys com la que més peces s’havia quedat. «Encara té moltes sabates i vestits», afegia la seva companya.

«Sempre vaig voler fer Carpool Karaoke», diu emocionada Cox durant el trajecte. Al final, arriben al plató, el decorat del qual Aniston diu que està igual, i Corden els pregunta qui eren els millors amics. I, tot i que al principi Schwimmer assenyala Perry, tots acabaven assenyalant-se entre si per evidenciar la complicitat que els unia i encara els uneix.

Notícies relacionades

El vídeo al cotxe, d’una mica més de 10 minuts, podria servir com a colofó a l’especial de la reunió. Com que es pot disfrutar a Youtube, on està penjat, comença amb Corden dirigint-se a l’Stage 24, als estudis de Warner Bros., abans suposadament que comenci la reunió. Un a un van pujant tots els protagonistes, primer Courteney Cox i Lisa Kudrow, després Matt LeBlanc i Jennifer Aniston, i per últim David Schwimmer i Matthew Perry.

Quan ja hi són tots, comencen a entonar l’icònic I’ll be there for you, de The Rembrandts, la sintonia de la sèrie, amb aplaudiments. Després es pot veure Corden passejant-se pels sets de ‘Friends’ per recrear moments famosos de la sèrie, com quan puja a un sofà ultracòmode similar al que Chandler i Joey van disfrutar en un episodi.