Enquesta: ¿Quin dels ‘Friends’ es conserva millor? ¿i pitjor?

  • El retrobament del grup a ‘The reunion’ ha evidenciat que el temps no ha passat igual per a tothom

  • Comparació entre amics de sèrie: bòtox, rinoplàsties i molts emblanquiments dentals

friends

friends

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A més de matar el cuc de milions de fans i d’omplir les butxaques d’uns quants actors, productors i altres, el retrobament dels protagonistes de ‘Friends’ al capítol d’autohomenatge ‘The reunion’ ha servit per evidenciar que el temps no ha passat igual per a tots ells. N’hi ha prou amb comparar el seu aspecte amb imatges de 1994, l’any de l’estrena, amb altres de l’actualitat, per veure que alguns han fet un pacte amb el diable (i no tots hi han sortit guanyant) i que d’altres s’han conformat amb el que vingués, tot i que tampoc del tot.

Notícies relacionades

Et convidem en aquestes enquestes a donar-nos la teva opinió i que la comparis amb la d’altres seguidors de la sèrie. En primer lloc, vota l’actor o actriu que creus que millor ha superat físicament aquestes tres dècades, tot i que sigui amb ajudes externes.

I en segon lloc, assenyala quin de tots creus que pitjor ho ha portat físicament, bé perquè no ha fet res per evitar-ho, bé perquè s’ha castigat a si mateix sense fre o bé perquè la feina de xapa i pintura va ser menys correcta del que es desitjava.