El canvi físic dels personatges de ‘Friends’ en tres dècades

Comparació d’imatges de la primera temporada de l’aclamada sèrie amb d’altres de l’episodi de retrobament, ‘The reunion’

El canvi físic dels personatges de ‘Friends’ en tres dècades

EP

3
Es llegeix en minuts
Rafa Julve
Rafa Julve

Periodista

ver +
Ricard Gràcia
Ricard Gràcia

Infografia

Especialista en Visualització de la informació, dades, mapes, diagrames... Noves narratives

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A veure qui dels que anaven a BUP o a COU quan els ‘Friends’ van començar a freqüentar el Central Perk superaria un examen temporal així. Tres dècades després de l’estrena de la sèrie no hi ha litres de bòtox ni cirurgies estètiques ni viatges a Istanbul que dissimulin el pas del temps, ni per a Jennifer Aniston & Co ni per als qui sortien corrents de l’institut per no perdre’s ni tan sols la música de l’intro. Però com que els famosos són ells i a sobre estrenen capítol d’autohomenatge, fem un succint repàs de l’evolució física d’aquest grup d’amics.

‘Friends 1994’ vs. ‘Friends 2021’

Comencem amb una foto de grup. A l’esquerra, una del 1994; a la dreta, la que ha distribuït HBO per promocionar ‘The reunion’, l’esperat retrobament de ‘Friends’. No fan falta presentacions, però per ser la primera, en la de fa tres dècades direm que apareixen situats d’esquerra a dreta Lisa Kudrow (que encarnava Phoebe Buffay); Matt LeBlanc (el tarambana Joey Tribbiani); Courteney Cox (Monica Geller); Matthew Perry (Chandler Bing); Jennifer Aniston (Rachel Green), i David Schwimmer (Ross Geller).

‘Friends 2002’ vs. ‘Friends 2021’

Una altra foto grupal comparada amb l’última instantània junts. En aquest cas, una del 2002, somrients a la gala dels Emmy (quan Aniston va guanyar el premi a la millor actriu principal d’una sèrie de comèdia) amb la del 2021.

Intro 1994 vs. tràiler 2021

Posem-los ara en acció. Un vídeo amb l’intro del primer capítol de ‘Friends’...

i el ‘teaser’ promocional de ‘The reunion’...

Però fem zoom a les fotos de la primera temporada i l’últim capítol, captem els rostres de forma individualitzada i que cada un tregui les seves conclusions.

Lisa Kudrow (Phoebe Buffay)

Lisa Kudrow (57 anys) va arribar a ‘Friends’ ja amb la cirurgia estètica feta: als 16 anys es va fer la rinoplàstia per redreçar un envà nasal desviat i allò, diu, li va canviar la vida. Des d’aleshores assegura que no s’ha fet més retocs perquè té por del bòtox i del bisturí. Que ho jutgin els lectors.

Matt LeBlanc (Joey Tribbiani)

De Matt LeBlanc s’ha dit molt que ell és qui més ha acusat el pas del temps de tots els ‘friends’, sobretot perquè els cabells blancs han canviat apreciablement el seu aspecte i perquè no ha conegut bisturí ni toxina botulítica. Però, com repetirem amb el seu amic Ross unes línies més avall, ‘The reunion’ ha aixecat la llebre: ¿segur que últimament tampoc s’ha retocat res?

Courteney Cox (Monica Geller)

Fa quatre anys, Courteney Cox (56 anys) va declarar a la revista ‘People’ que renunciava al bòtox i les infiltracions, tot i que admetia que el mal dels continus retocs estètics ja estava fet. «No me’n vaig adonar fins que un dia vaig fer un pas enrere i em vaig dir: “Ostres, no semblo jo”», va admetre. Ara, diu, mira de combatre el pas del temps de manera més natural. «Segueix havent-hi coses amb què no estic contenta, però ara treballo per acceptar-les i canviar-les si puc».

Matthew Perry (Chandler Bing)

Hi va haver un temps en què Matthew Perry (51 anys) va perdre el cap més que Chandler. Bastant més. Va pujar molt de pes, però sobretot es va descontrolar amb determinades substàncies. Ara sembla haver encarrilat la trajectòria, però els excessos li han deixat empremta al físic.

Jennifer Aniston (Rachel Green)

Notícies relacionades

Jennifer Aniston (52 anys) pot presumir de tenir millors ‘assessors’ estètics que Courteney Cox. Perquè la més popular del grup d’amics no ha passat formidable del mig segle només a base d’una bona dieta i exercici físic. Amb resultats no tan desafortunats com els de la seva amiga, té al seu historial almenys una rinoplàstia i per a ella no són gens desconegudes les paraules ‘bòtox’, ‘píling’ i ‘àcid hialurònic’.

David Schwimmer (Ross Geller)

David Schwimmer semblava a molts el benjamí del grup per tenir als inicis de ‘Friends’ potser la cara més pueril, o potser per ser el més innocentot, però no és així. Amb 54 anys a l’esquena i amb èpoques de quilos de més, el seu rostre havia seguit l’evolució típica sense ajudes pel mig, però l’esperat capítol del 2021 ha provocat que més d’un fan arquegés les celles amb la sospita que a ell li costa més fer-ho per culpa d’algun líquid facial miraculós.