Top

Els 10 posts amb més ‘m’agrada’ a Instagram del 2020

  • Kylie Jenner monopolitza un rànquing en què regna Cristiano Ronaldo

  • Les icones que s’ha portat aquest 2020 han capturat infinitat de cors

Soccer Football - Champions League - Group G - FC Barcelona v Juventus - Camp Nou  Barcelona  Spain - December 8  2020 Juventus  Cristiano Ronaldo with FC Barcelona s Lionel Messi before the match REUTERS Albert Gea

Soccer Football - Champions League - Group G - FC Barcelona v Juventus - Camp Nou Barcelona Spain - December 8 2020 Juventus Cristiano Ronaldo with FC Barcelona s Lionel Messi before the match REUTERS Albert Gea / ALBERT GEA

6
Es llegeix en minuts

Amb més de mil milions d’usuaris, Instagram és la xarxa social més popular del món. Des que va començar com un lloc per simplement compartir fotos, ha anat creixent fins al punt de permetre fer retransmissions en directe o comprar a través de l’‘app’. Malgrat tots els afegits que ha tingut, com la possibilitat de pujar contingut que s’esborra al cap de vint-i-quatre hores –molt propi de Snapchat–, la funció més popular i utilitzada que té Instagram és l’original, compartir fotografies. Per això cada any els perfils amb més seguidors sumen una quantitat desmesurada de ‘m’agrada’, i aquest any no podia ser una excepció. Cristiano Ronaldo encapçala el top 10 de publicacions amb més ‘m’agrada’, classificació en què trobem també Lebron James, Leo Messi, els desapareguts Chadwick Boseman i Kobe Bryant i fins i tot, en quatre ocasions, Kylie Jenner.

10. Kobe Bryant, 14.182.904 ‘m’agrada’

Just un dia abans de la tràgica mort de Kobe, Lebron James va superar ‘The Black Mamba’ en el rànquing de màxims encistelladors històrics de l’NBA. James es va col·locar com el tercer jugador amb més punts a la Filadèlfia natal de Kobe, i el mític 24 va felicitar Lebron a Instagram animant-lo a anar a buscar el segon lloc. Ningú podia imaginar que aquestes serien les últimes paraules en públic de Kobe. L’endemà al matí, l’helicòpter en què anaven Kobe, la seva filla Gianna i uns altres set acompanyants es va estavellar en una zona muntanyosa de Las Virgenes Road, a Calabasas, Califòrnia. El món sencer va quedar impactat, i sent aquest post l’últim missatge públic de Kobe, els aficionats s’hi van bolcar per mostrar el seu amor cap a un dels millors esportistes de la història.

9. Kylie Jenner, 14.215.212 ‘m’agrada’

Com a part de la família Kardashian, Kylie Jenner és una de les reines d’internet. De fet, seva era la foto amb més ‘m’agrada’ de la història d’Instagram, fins que la foto d’un ou li va arrabassar el tron. Des que va donar a llum la seva filla Stormi, ha passat per diverses crisis amb Travis Scott, la seva parella i el pare de la criatura. De fet, van arribar a trencar durant un temps, i va ser amb aquesta fotografia amb què la parella va anunciar que havia tornat. Tot i que Kylie sembla presumir del seu complet ‘outfit’ de Givenchy, realment amb aquest posat estava confirmant els rumors que la tornaven a unir al famós raper.

8. Cristiano Ronaldo, 14.312.597 ‘m’agrada’

L’astre portuguès és l’esportista amb més seguidors a Instagram. Gràcies a la seva enorme quantitat de seguidors va aconseguir col·locar el record del seu trenta-cinquè aniversari en la vuitena posició de posts d’Instagram amb més ‘m’agrada’ del 2020. En una imatge amb la seva parella, Georgina Rodríguez i el seu fill gran Cristiano Ronaldo Junior, ‘El Bicho’ li va agrair a Georgina la increïble sorpresa que li va preparar.

7. Kylie Jenner, 14.312.597 ‘m’agrada’

En aquest cas, no és una imatge de Kylie la que entra al top, sinó un vídeo d’ella i la seva filla en un moment tendre. Amb la seva experiència a Instagram, Kylie coneix perfectament els gustos dels seus seguidors, i un emotiu moment sempre és carn de ‘m’agrada’. Com si es tractés d’una càmera oculta, Kylie va col·locar el telèfon enfocant la seva filla Stormi, i va posar el cap sobre la falda de la nena. La reacció de Stormi va captivar la mare. «No tinguis por, mami»

6. Kylie Jenner, 15.353.899 ‘m’agrada’

La petita Stormi té un futur brillant a les xarxes, tenint la millor mestra a casa. En el sisè lloc Kylie també ha aconseguit colar la seva filla, amb una divertida imatge de la nena a la banyera. «Aquesta imatge em fa feliç», diu Kylie al peu de foto i descrivint el sentiment que de ben segur els produeix a molts veure l’alegria en el somriure de Stormi.

5. Lebron James, 15.472.231 ‘m’agrada’

El bonic missatge de Kobe a Lebron que ocupa el desè lloc no podia tenir una resposta més emocionant. L’actual rei de l’NBA va prometre a Kobe continuar amb el seu llegat a l’equip de Los Angeles en un post que ocupa el cinquè lloc d’aquesta classificació. Lebron va recopilar algunes imatges d’ell i Kobe per acomiadar qui va ser un dels seus referents i un important mentor.

4. Kylie Jenner, 15.993.585 ‘m’agrada’

Aquest any, Kylie no ha aconseguit passar d’aquesta quarta posició. En l’aniversari de Travis Scott, va penjar uns quants vídeos i fotografies de Travis amb Stormi, confessant que començava a veure que la petita és «la nena del papa».

3. Leo Messi, 16.272.616 ‘m’agrada’

Si a principis d’any el món de l’esport va quedar consternat amb la sobtada mort de Kobe Bryant, el 2020 marxa emportant-se també Diego Armando Maradona, qui per a molts és el millor jugador de la història. Com no podia ser de cap altra manera, Messi li va retre un homenatge a les seves xarxes, i amb el post en què deixa clar que Maradona és etern va aconseguir ser la tercera publicació amb més ‘m’agrada’ d’aquest any.

2. Chadwick Boseman, 19.113.392 ‘m’agrada’

Notícies relacionades

El talentós actor Chadwick Boseman va morir de càncer de còlon el 28 d’agost. Mai va dir públicament que patia la malaltia, diagnosticada el 2016, i va morir deixant un gran forat en el cor de tots els seus fans, així com en el món del cine. Boseman era l’actor que donava vida a T’Challa a Black Panther, una de les interpretacions més valorades de l’univers Marvel. Des del perfil de l’aclamat artista, la seva família va fer un comunicat en què oficialitzava la mort i agraïa el recolzament dels fans. La imatge en blanc i negre de Boseman, acompanyada del text de la família, va ser des de la seva publicació fins al novembre la foto amb més ‘m’agrada’ de l’any.

1. Cristiano Ronaldo, 19.512.735 ‘m’agrada’

El davanter de la Juventus va dedicar un bonic comiat a Maradona que es va convertir en el post amb més ‘m’agrada’ del 2020. Malgrat que sorprèn que Ronaldo publiqués el text en portuguès quan parla perfectament espanyol, l’emotiu text es pot entendre fàcilment. «Deixa un llegat sense límits i un forat que mai s’omplirà», expressa Cristiano en el text que acompanya una imatge en blanc i negre d’ell i Maradona.