S'AGREUJA EL CONFLICTE FAMILIAR

Isabel Pantoja vol desheretar Kiko Rivera

La cantant amenaça de demandar els qui la difamin en la guerra que manté amb el seu fill per l'herència

pantoja / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’agra disputa familiar que mantenen Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera, amb l’herència de Paquirri de fons, ha arribat aquest dimecres a nivells d’aspror insospitats que no fan sinó confirmar la ruptura total entre tots dos. El dia ha començat amb l’exclusiva de la revista ‘¡Hola!’ en portada, amb un comunicat de la cantant en el qual es defensa de les acusacions del seu fill i amenaça amb demandes contra tot aquell que, segons ella, menteixi sobre el cas. I després el melodrama encara ha pujat de to quan la periodista Marisa Martín-Blázquez ha assegurat en ‘El programa de Ana Rosa’ (Tele 5) que Isabel Pantoja està decidida a desheretar el seu fill.

El conflicte entre Isabel Pantoja, de 64 anys, i Kiko, de 36, es va disparar arran d’unes declaracions d’ell en el programa ‘Deluxe’ en les quals es queixava d’una situació econòmica desastrosa. Deia que la pandèmia havia fet que es cancel·lessin moltes actuacions que tenia programades com a DJ, i afegia que fruit d’aquesta crisi també es trobava malament anímicament i patia depressió i addiccions. Isabel Pantoja va trucar al programa i, després de mostrar-li el seu recolzament entre llàgrimes, li va dir: «Estem sans. Hi ha una pandèmia. El que tu estàs passant no és important, han mort milions de persones, això és important. Tu et pots curar. Gairebé ningú està treballant en el món de la cultura, has de resar diàriament per la salut de tothom i, quan això acabi i es normalitzi, tirarem endavant els que estiguem vius». 

L’herència de Paquirri

La rèplica de Kiko Rivera va arribar en dies posteriors en una entrevista amb la revista ‘Lecturas’. Va retreure a la seva mare que no hagués venut la finca ‘Cantora’, on viu ella des de fa quatre dècades, per alleujar així la seva situació econòmica. I d’allà ja va passar a acusar la seva mare d’haver-lo enganyat amb l’herència del seu pare, el torero Francisco Rivera, Paquirri, mort a la plaça de Pozoblanco (Còrdova) el 1984.

Notícies relacionades

Davant l’espiral de declaracions del seu fill –que, d’altra banda, compta amb el recolzament dels seus germans de pare Fran Cayetano– i dels nombrosos comentaris que proliferen en programes del cor, Isabel Pantoja ha emès el comunicat en el qual amenaça de perseguir legalment tot el que consideri difamatori contra el seu «honor i intimitat».  Algunes informacions suggerien que la cantant estava disposada a segregar la finca ‘Cantora’ en dues meitats (pel que sembla, l’herència de Paquirri li deixava a ella el 51%, i al seu fill, el 49%), però aquesta opció presenta moltes dificultats. Així que, d’acord amb el revelat en ‘El programa de Ana Rosa’, Isabel Pantoja es planteja ara emprendre les accions legals pertinents que permetin desheretar el seu fill. 

La defensa de Kiko

Després de la notícia apareguda a ‘¡Hola!’, Kiko Rivera no s’ha pronunciat, però sí que ha parlat amb alguns amics seus, com per exemple Rafa Mora. El col·laborador de ‘Sálvame’ ha comentat aquest dimecres en el programa que ha parlat amb el fill d’Isabel Pantoja i assegura que ha notat el DJ «molt fred» i que no es retracta de cap paraula que va emetre fa una setmana en l’entrevista que li va fer  Mila Ximénez. «M’ha dit que això ja és irreparable», ha revelat Rafa Mora. I és que sembla que la relació entre mare i fill està en el seu pitjor moment.