PRIMERA REVISIÓ, SUPERADA

L'emotiu text de Dani Rovira al complir 40 anys: «En vull més, no em conformo»

L'actor malagueny celebra el seu aniversari després de la seva primera revisió després de superar el càncer

dani rovira / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest diumenge, 1 de novembre, fa anys un dels actors més estimats del panorama espanyol. El malagueny Dani Rovira ha celebrat el seu 40è aniversari compartint un emotiu text amb els seus fans. Malgrat la desastrosa situació que estem vivint per culpa de la pandèmia i les seves conseqüències socials i econòmiques, ell té molts motius per festejar que segueix al món. Aquest any ha superat un càncer que no l’ha esfondrat en cap moment i a què s’ha enfrontat amb un somriure d’orella a orella, un exemple per a molts malalts.

Aquest és el text que ha compartit l’actor, aquest dissabte, a unes hores de bufar les espelmes:

«En unes hores podré dir que vaig sobreviure als 40. Passaré aquesta nit de Halloween i dia d’aniversari amb persones que estimo, però no amb totes les que voldria, perquè la vida continua entossudida a ser una gimcana i continuar posant-nos a prova. Tota la vida al davant i enamorat de totes les osques, anhels, colors, arrugues, amors, cançons, persones, sabors, paisatges, olors i cicatrius que se m’han anat adherint al cos, com una segona pell» començaven les primeres frases de l’actor... força punyents i amb un sentiment bestial.

Notícies relacionades

«Però en vull més, no em conformo, encara ha d’arribar el millor, agraït a la vida per aquesta segona oportunitat, no la penso desaprofitar. Gràcies a tots els que havent-vos creuat pel meu camí, m’heu convertit en la persona que soc. Als mestres... i a la meva mestra, tant de bo el nen que vaig ser estigui orgullós de l’home que soc ara. Tant de bo comenci a sentir-me orgullós des d’ara de l’avi que seré. Ah! i no vull regals, el millor que podeu fer per mi en aquest aniversari és fer una petita donació a la nostra @fundacionochotumbao per poder seguir fent un món una mica més just, lliure i amable... Sigueu feliços i aprofiteu cada esquerda de felicitat que la vida us vagi regalant».

D’aquesta manera, Dani Rovira, que roda al Maresme, amb Eduard Fernández, una pel·lícula que narra la història de l’activista Òscar Camps i la seva oenagé, deixa clar que no vol cap tipus de regal, només té prou de sentir-se orgullós de l’avi que arribarà a ser i dona les gràcies a tothom que hagi passat per la seva vida en aquests moments, però sobretot a la seva mestra, a qui no esmenta.