Dani Rovira acaba la químio per tractar-se el limfoma de Hodgkin que li va ser diagnosticat al març

L'actor anuncia a les xarxes socials que ara inicia «18 sessions de ràdio»

danny-rovira / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor Dani Rovira ha anunciat a través de les xarxes socials que aquest dilluns ha acabat amb el tractament de quimioteràpia per tractar el limfoma de Hodgkin que li va ser diagnosticat al març.

Segons ha anunciat el mateix humorista, s’ha sotmès a vuit sessions en total, un tractament que va iniciar el 25 de març. Rovira explica, a més, que ara li toca sotmetre’s a 18 sessions de ràdio. Però es mostra esperançat, ja que «els limfomes han desaparegut».

Notícies relacionades

«¡S’ha acabat la QUÍMIO! 8 sessions i 4 mesos coll avall. Seqüeles: pèrdua de cabells, les venes dels braços dures com brides i cap d’hipopòtam (d’aquesta última no me’n van comentar res). Si a algú més li ha passat això, que m’escrigui, amb quatre que siguem, organitzem un Tragabolas. Aquesta setmana començo a afrontar 18 sessions de RÀDIO, una cada dia. Tot i que els limfomes han desaparegut, els metges ho han decidit així per cauteritzar i precaució. A mitjans d’agost, aquest malson s’haurà acabat i podré reprendre de nou ‘la normalitat’ si és que hi ha alguna cosa normal ja en aquest món. Em queda l’última pantalla del videojoc... Tant de bo que quan acabi se’m posi cap de coala. M’agraden molt, els coales. La vida em somriu, però sempre espero que em deixi anar rialles. Sou tant@s els que m’esteu curant... Ànim als que esteu en la lluita. Tenim uns metges i un personal sanitari espectaculars en aquest país. La resta és estimar-se i deixar-se estimar», conclou.

Al costat del text, en el qual no s’oblida d’agrair les mostres de recolzament que està rebent i les cures del personal sanitari, l’actor apareix amb un cap d’hipopòtam posat.