GENEROSITAT A WASHINGTON (EUA)

Un nen de 8 anys paga els deutes de menjador de tota la seva escola després de guanyar 3.600 euros venent clauers

El menor, que fabrica cada peça ell mateix i la comercialitzi a quatre euros i mig, planeja seguir i donar els diners a un hospital infantil local

recorte

recorte

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cada any, l’escola de primària Benjamin Franklin, a Washington, dedica una setmana a promoure la bondat entre els seus alumnes. Aquest any un dels seus alumnes, Keoni Ching, de 8 anys, ha recaptat diners per pagar els deutes de menjador de tots els alumnes de l’escola fent clauers que va vendre per 5 dòlars (una mica més de 4 euros i mig).

Al finalitzar la campanya, l’estudiant va entregar al seu director un xec valorat en 4.015 dòlars (més de 3.600 euros), prou diners per pagar els deutes de menjador de tots els estudiants de la seva escola i donar la resta a altres escoles.

El gest del petit no ha passat desapercebut entre els mitjans que, després d’una entrevista amb els seus pares, van descobrir el motiu que el va impulsar a dur-lo a terme. Keoni es va inspirar en Richard Sherman, estrella de la NFL, la lliga de futbol americà, que l’any passat va donar 27.000 dòlars (més de 24.500 euros) per pagar el deute del menjador dels estudiants d’una escola.

Amb ajuda de la seva família, Keoni va començar a fabricar clauers personalitzats el desembre de l’any passat i van anomenar el projecte ‘Keychain Kindness’ (clauers de la bondat) en honor a la setmana de la bondat. Fins ara s’han fet un total de 300.

El projecte va tenir molt bona acollida entre tothom. Una persona va arribar a donar 1.000 dòlars (més de 900 euros).

Notícies relacionades

Després de l’èxit, Keoni planeja continuar fabricant i venent clauers, aquesta vegada per donar-los a un hospital infantil local.

Segueix Extra  a Facebook