DIVERTIMENT DE MODA

Mariah Carey, l'última famosa a apuntar-se al #DollyPartonChallenge

La cantant s'ha unit al repte viral del moment amb fotos al costat de les seves exparelles (Tommy Mottola, Nick Cannon i Bryan Tanaka) com a avatars de les seves diferents xarxes socials

careyparton

careyparton

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de l'ensurt de fa uns dies, en què a Mariah Carey li van piratejar el compte de Twitter i durant mitja hora el seu perfil es va omplir de trols que van aprofitar per abocar insults racistes i atacs contra Eminem, la cantant ha tornat amb molt d'humor a les xarxes socials per sumar-se al repte viral de moda, el #DollyPartonChallenge. Es tracta d'un mem en què els usuaris comparen els avatars de les seves diferents xarxes socials: Facebook, Linkedin, Tinder, Instagram, Youtube... L'objectiu és comparar la forma en què tothom mostra les seves diferents facetes (més familiar, professional, seductora, divertida, creativa...) segons la plataforma en què es mogui.

Tot va començar quan la reina del country, Dolly Parton, va compartir el primer muntatge a Twitter a finals de gener. «Aconsegueix una dona que pugui fer-ho tot», va escriure la polifacètica artista, de 74 anys, al costat de quatre imatges seves ben diferents.

El muntatge va fer fortuna i ja supera els 250.000 'm'agrada'. A més, molts famosos i polítics s'han afegit a Parton. Com Carey, que, d'altra banda, li ha afegit una variant, ja que ha pujat fotos amb les seves tres parelles. Al requadre corresponent a Linkedin apareix estrenyent-li la mà a Tommy Mottola, el magnat de la indústria musical que va ser el seu primer marit. A l'apartat de Facebook apareix amb el seu altre exmarit i pare dels seus dos fills, Nick Cannon (per mostrar el seu costat més familiar). A Instagram s'ha reservat una imatge amb la seva actual parella, el ballarí Bryan Tanaka. I finalment, a Tinder, apareix sola, en biquini i amb diversos quilos menys.

De Cyrus a Will Smith i José Mota

El repte ha conquistat molts famosos, com l'afillada de Dolly Parton, Miley Cyrus, els  Jonas BrothersMark RuffaloWill SmithModern FamilyFriends, Janet Jackson Jennifer Garner.

Notícies relacionades

 

Veure aquesta publicació a InstagramI’d swipe rightUna publicació compartida de  Will Smith (@willsmith) el 23 Ene, 2020 a las 8:39 PST

Sigue a Extra en Facebook