HI HA UN DETINGUT

Ekaterina Karaglanova, la 'influencer' russa trobada morta a l'interior d'una maleta

El cos de la noia, de 24 anys, presentava diverses ferides d'arma blanca, una d'aquestes mortal, al coll

influencerrusa

influencerrusa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més de 91.000 seguidors acumulava en el seu compte d’Instagram la 'influencer' russa Ekaterina Karaglanova, el cadàver cosit a ganivetades de la qual ha aparegut a l’interior d’una maleta, la mateixa maleta amb què planejava marxar amb el seu nou nòvio. Ekaterina, de 24 anys, solia penjar moltes fotos personals, imitant l’estil de la seva admirada Audrey Hepburn, i dels seus viatges. Però feia uns dies que se li havia perdut la pista i els seus pares, davant de la impossibilitat de localitzar-la, divendres passat van parlar amb el seu propietari perquè entrés al pis que la jove model tenia a Moscou. Al passadís hi havia una gran maleta per la qual sortien unes cames amb mitges d’encaix. A dins hi havia el cos de la noia, nua, amb ferides d’arma blanca, com una de profunda al coll que li va devia treure l’últim alè.

La policia creu que la gelosia ha motivat el crim de la noia, que recentment s’havia graduat en Dermatologia. També feia poc que havia començat a sortir amb un nou nòvio, i tenia pensat anar de viatge amb ell als Països Baixos per celebrar el seu aniversari, aquest 30 de juliol, segons ha informat el diari rus 'Moskovsky Komsomolets'.

Un exnòvio va anar a l’apartament

L’informe policial assenyala que no es van trobar rastres de lluita a l’apartament. Tampoc hi havia cap arma. No obstant, i segons la premsa russa, els dies posteriors a la desaparició de la 'influencer' les càmeres de seguretat de l’apartament van captar l’exnòvio de la noia. Segons el canal rus de televisió RenTV, les autoritats han detingut ja un sospitós que hauria confessat ser l’autor del crim. La seva identitat no ha transcendit.

Al març, va publicar a Instagram els nous plans que tenia per redecorar el seu pis, viatjar a l’estranger –també tenia un popular blog de viatges– i "una altra activitat important en què estic pensant, de la qual no parlaré ara per ara", va escriure.

Notícies relacionades

El seu últim ‘post’, el passat 22 de juliol, va ser a l’illa grega de Corfú. 

Segueix Extra  a Facebook