Vist a Twitter

El gos 'estafador' que va fer creure que estava abandonat per enganyar tota una ciutat

Blanqui va a la facultat de Rosario per rebre menjar, carícies, joguines i tot el que li vulguin donar els estudiants

Un dia van descobrir no només que tenia amo, sinó que estava perfectament cuidat, vacunat i alimentat

perro-8

perro-8

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

Que els gossos utilitzen tots els artificis possibles per reclamar menjar, atenció o qualsevol cosa que desitgen ja se sabia. Que fossin capaços d’enganyar tota una ciutat sembla més complicat, però mai s’ha de subestimar el seu poder. 

És el cas de Blanqui, un gos 'vaca' que s’ha convertit en protagonista de les xarxes socials en l’última setmana. Algú ha descobert el pastís... Resulta que l’animal que tots creien que vivia al carrer, abandonat a la seva sort i posant ullets per rebre aliments, tenia una llar. 

El seu objectiu: la facultat de Rosario, a l’Argentina. Desenes i centenars d’incauts que no van dubtar a respondre a les seves necessitats gràcies al seu encant. Així ho explicava MANA a Twitter.

El seu cos de "compartir obesitat" i la cara de gana són les claus per a l’engany. Arriben a la facultat, se’l troben així, i és difícil resistir-se:

Fa veure que viu al carrer. Actua com si no tingués casa. Una galeta per aquí, una carícia per allà... Els estudiants, abocats a la seva atenció com si fos una part més de la facultat.

El seu poder d’engany és tan gran que ha captivat fins i tot el professor més dur i amb més fama de seriós.

El gos vaca, com així l’anomenen per la seva estètica, no descansa ni tan sols el cap de setmana. Com a bon gos de carrer, va allà on hi ha la gent. ¿Hi ha festa? Doncs anem de festa.

Per descomptat, va als llocs on més partida pot treure. La carnisseria és el seu objectiu principal. No es mou d’allà fins que no obté la seva recompensa.

Però després de tot aquest procés, d’aguantar cada dia la seva careta d’abandonat, de tractar que es trobi el més còmode possible en un territori hostil per als gossos de carrer... Resulta que tenia amo. No només té amo, sinó que està perfectament cuidat amb el seu menjar, les seves vacunes, la seva casa...

Notícies relacionades

Té fins i tot amics amb qui compartir el seu dia a dia.

Però com que és impossible odiar l’animal, per molt que sigui un estafador, continuen tractant-lo com el rei de la facultat.