Vist a Twitter

Utilitza les camises del seu marit mort per fer coixins per als seus nets

Una noia emociona milers de persones al compartir la manera de recordar el seu avi

Desenes d'usuaris s'hi van veure identificats i van compartir els objectes amb què senten els seus éssers estimats més presents

hands-981400 1920-1

hands-981400 1920-1

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

Les històries d’avis a les xarxes socials tenen un impacte emotiu en els usuaris. Hem vist com s’han viralitzat cartes als seus nets, vídeos en què mostren moments de lucidesa i relats per recordar que no hi són per sempre, per aprofitar els moments amb ells. 

L’últim cas que ha emocionat milers d’usuaris és el narrat per Jocelyn Hernández, una noia que explica com la seva àvia va fer coixins per als nets utilitzant les camises que més utilitzava el seu marit, ja mort. "Avui fa un any que ja no està amb nosaltres", deia la jove, que celebrava tenir aquest petit record. 

Una altra de les seves netes, Samantha, mostrava dues imatges en què es veia el seu avi amb la camisa de quadres que havia rebut de la seva àvia. 

Les reaccions no van trigar a arribar. La imatge no només va ser compartida per més de 50.000 persones i celebrada per gairebé 300.000 usuaris a Twitter, sinó que es van succeir les reaccions en què milers de persones compartien sentiments. Immediatament, hi va haver qui va recordar els seus. 

També es van mostrar casos similars, veient que no és un fet aïllat. Diverses persones van comentar que en la seva família també van fer coixins prenent com a base les camises, tot i que també hi ha altres exemples, com peluixos. En qualsevol cas, la idea de l’àvia de la Jocelyn no sembla única

Notícies relacionades

En general, les reaccions van ser positives. Els comentaris mostraven tot el respecte per la seva família i l’afecte que li tenien, també mostrant certa compassió i fins i tot un reconeixement en paral·lel. La majoria donava les gràcies per compartir la seva història.

Tot i que dins de l’emoció, també hi va haver lloc per a l’escepticisme.