Resurrection Fest

Lliçó en un festival de música: eleven la seva cadira de rodes perquè pugui veure el concert

La imatge d'un noi amb discapacitat aixecat per desenes de persones en un concert ha donat la volta al món

concert-768722 1920

concert-768722 1920

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

La inclusió en una sola imatge. Durant el Resurrection Fest, festival gallec (se celebra a Viveiro, Lugo) que aglutinava algunes de les millors bandes de heavies, es va produir una escena que ha provocat una infinitat de reaccions a les xarxes socials.

Desenes dejoves aixecaven la cadira de rodes d’un noi amb paràlisi cerebral. Era la manera que disfrutés de la música de Trivium en directe, podent veure els seus ídols i no només escoltar-los, i la gent del seu voltant no va dubtar a col·laborar.

Així ho va compartir a Twitter una de les presents, Marta Senn, que penjava el vídeo del moment. 

A partir d’aquí milers de persones van començar a celebrar aquesta acció, però sens dubte el que es va viralitzar va ser una imatge. El fotògraf Daniel Cruz, especialista en festivals, captava una de les imatges de l’estiu. Així ho reconeixia el periodista Carlos Centeno, que citava l’autor. 

Els missatges es van succeir, i en tots es veu com l’Alex, a qui semblen conèixer, disfruta com un més. Segons expliquen els presents, ell ho va demanar i desenes de persones van respondre sense dubtar-ho.

Notícies relacionades

L’acció no va ser aliena al debat. Alguns usuaris lamentaven que haguessin d’aixecar-lo en braços perquè pogués veure els concerts, en lloc de tenir un espai reservat

Però en general, la majoria dels missatges van celebrar el que va passar.