Anar al contingut

Vist a Twitter

Una jove explica un emotiu episodi amb un home que demanava diners al Metro: «El més bonic que et pot passar»

Un home buscava diners a canvi dels llibres de casa seva per poder pagar la llum

Paloma li va donar cinc euros per un llibre infantil perquè se'l pogués quedar la seva filla

María Aragón

Una jove explica un emotiu episodi amb un home que demanava diners al Metro: «El més bonic que et pot passar»

PEDRO CARRERO

La Paloma ha emocionat milers de persones a les xarxes socials al compartir la història que va viure al metro de Madrid. Una cosa que ella qualifica com “el més bonic que et pot passar”. 

Estava a la línia 10 quan va entrar un senyor demanant diners per pagar la llum de casa. Ella duia els cascos posats i al principi no feia gaire cas a la seva història, però després es va adonar que estava donant els llibres de casa a canvi de diners, una cosa que va cridar la seva atenció. 

A ella li va semblar tan bonic que li va donar un euro que tenia a la cartera. Al tombar-se, va veure que tenia un llibre que li encantava quan era petita. 

Al parlar-hi, va ser conscient que aquest exemplar també era especial per a la seva filla. Així que li va donar cinc euros.

Però amb una segona intenció: que tornés a casa perquè la seva filla en pogués disfrutar. 

L’home es va posar a plorar, li va fer una abraçada a la Paloma i li va donar les gràcies. “Òbviament”, diu, ella també va acabar plorant mentre mig vagó mirava l’escena.

Al sortir, una senyora gran li va tocar l’esquena i amb els ulls plorosos va llançar un missatge: “Els joves demostreu als adults que s’equivoquen cada dia”.