GASTRONOMIA BBVA

Tres becats inicien la seva formació al Celler de Can Roca

Josep Queralt i Andrea Caiazzo s'incorporen a l'equip de cuina i Júlia Cordovilla atendrà els clients

zentauroepp46601244 gente  becas bbva y joan roca en la  imagen  josep queralt  190118171551

zentauroepp46601244 gente becas bbva y joan roca en la imagen josep queralt 190118171551

1
Es llegeix en minuts
Sergi Pérez

Josep Queralt (Ulldecona, 1996), Andrea Caiazzo (Barcelona, 1990) i Júlia Cordovilla (Blanes, 1994) inicien la seva Beca de Gastronomia del BBVA al Celler de Can Roca gràcies al projecte conjunt de l’entitat bancària i el premiat restaurant. Els tres joves estudiants del Campus de Turisme, Hostaleria i Gastronomia de Barcelona  (CETT), tindran l’oportunitat de formar-se durant quatre mesos en un equip que busca l’excel·lència en cada detall. 

Els tres guanyadors de les Beques de Gastronomia BBVA van ser els seleccionats d’entre 13 candidats, tots estudiants del CETT. La selecció, que es va realitzar el mes de juny, va ser duta a terme pels germans Roca després de treballar colze a colze al seu costat durant un servei de sopar, en el qual van realitzar una reinterpretació avantguardista de la tradició culinària catalana

Un somni fet realitat

Josep Queralt i Andrea Caiazzo realitzaran la seva beca a la cuina del Celler, tutelats per Joan i Jordi Roca i pel seu equip de cuina. D’altra banda, la beca de serveis de restauració és per a Júlia Cordovilla, que atendrà la sala del reconegut restaurant de Girona dirigit per Josep Roca

Andrea i Josep es mostren orgullosos per haver aconseguit el somni de formar-se entre els fogons més prestigiosos del món. Per a ells és tot un repte haver de demostrar i aplicar els seus coneixements per arribar al nivell d’excel·lència  que exigeix el Celler.

Valors conjunts

Notícies relacionades

Amb les beques de Gastronomia del BBVA els joves talents de la cuina tenen l’oportunitat d’avançar en la seva formació amb una estada de quatre mesos al Celler. Aquesta iniciativa reforça l’eix social, formatiu i gastronòmic del projecte conjunt de l’entitat financera i el Celler de Can Roca. Aquesta aliança va començar el 2013 partint de valors com la innovació, la creativitat i l’esperit de superació

Des de l’inici de la col·laboració entre l’entitat bancària i el restaurant, el BBVA ha becat una trentena d’estudiants de tot el món. En l’última etapa del projecte, duta a terme a Espanya, uns 15 estudiants guanyadors de les Beques de Gastronomia del BBVA a Galícia, País Basc, Andalusia, Comunitat Valenciana Madridhan passat pel restaurant de Girona.