A Fuenlabrada

Una noia narra l'assetjament sexual d'un home en un bosc de Madrid

La Sara ha denunciat el cas davant de la policia de Fuenlabrada al veure que una altra jove havia viscut una experiència similar

autumn-3804001 1920

autumn-3804001 1920

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Sara es trobava en un banc d’un bosc de Fuenlabrada quan un home va preguntar si hi podia seure. En principi no hi va donar importància, era simplement algú que volia compartir aquest espai i xerrar sobre coses banals, però aviat va començar a veure coses estranyes. 

Per començar, es va presentar amb dos petons, una cosa poc habitual quan algú s’asseu al costat d’una altra persona estranya en un lloc públic. I després d’unes converses sense importància, va començar a fer-li preguntes més personals mentre s’aproximava físicament. "De tant en tant em donava algun copet a l’espatlla o a la cama".

Al veure aquest tipus d’actitud, la Sara decideix marxar, però ‘casualment’ a ell li va bé el camí que agafarà ella. Comença a espantar-se. Amb to amable, treu temes sobre coses íntimes com la seva feina, família, rutina, etc. Ella, sent-ne conscient, s’inventa totes les respostes. 

"Envaeix molt el meu espai personal, fins que m’adono que estic en un costat del camí", explica. Durant el camí ja no li toca l’espatlla, sinó que l’acaricia. També prova d’agafar-li la mà, però ella no el deixa. Llavors decideix tallar de soca-rel i dir que ha d’anar corrents a la feina, i ell respon agafant-la de les espatlles i intentant besar-la. 

Sara va aconseguir treure’s aquest home de sobre i córrer, i ell va cridar que era una d’exagerada. Després d’aquesta situació, ho va explicar a les seves amigues i a la família, i es va sentir recolzada, però no ho va denunciar. 

No obstant, dos mesos després va veure una situació que li va resultar familiar. Tornava al Bosc Sud quan es va creuar amb dues persones. L’home li va recordar l’assetjador. Anava en bicicleta de muntanya i el va reconèixer físicament. Acompanyava una dona jove, així que davant del dubte va decidir seguir-los un tros per assegurar-se que estava bé. 

Notícies relacionades

Fins que va intervenir. "¡Hola! ¿Estàs bé?" Automàticament la jove es va llançar a ella, abraçant-se. La Sara va dir de tot a l’individu, que va fugir cridant que li havia fotut enlaire el matí. 

Davant d’aquesta situació, posant les seves històries en comú, el 10 de desembre van decidir anar a denunciar-lo a la policia de Fuenlabrada perquè no es repetís el cas. L’home, diuen, té uns 55 anys, cabell curt i cabells blancs, fa aproximadament 1,70 metres, té sobrepès i vestia amb un xandall fosc i ulleres de sol.