Vist a Twitter

Idees tecnològiques per a Nadal: què es pot regalar a una nena "trencant els esquemes dels catàlegs"

Una tuitaire mostra diverses opcions per a aquest Nadal

Matisa que serveixen per a nenes i nens, però incideix en elles per la "clara discriminació"

regalos-tecnologicos

regalos-tecnologicos

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

S’acosten els Reis d’Orient i el Pare Noel i els dubtes sobre què es pot regalar a nenes i nens provoquen més d’un maldecap. 

La via ràpida és anar als clàssics catàlegs de regals, que decideixin quins regals prefereixen. Però des de diferents àmbits s’ha anat assenyalant el sexisme d’aquests fullets, on se separen joguines per a nens i per a nenes, així que hi ha qui comença a fer propostes lluny d’aquests estereotips.

Així ho ha fet la tuitaire Paula, que s’ha proposat oferir idees tecnològiques per a les nenes "trencant els esquemes dels catàlegs".

Per fomentar la creativitat de les petites, un Mecano. N’hi ha de diferents tipus, però assenyala que el bàsic ja és prou entretingut per la varietat d’elements.

Joguines basades en programació. Un Arduino, que té infinitat de ‘kits’, però que pot personalitzar-se si es coneix prou la nena.

El microbitque garanteix diversió. 

Tots aquests regals són per a una iniciació bàsica en la tecnologia, però si la nena ja és una mica gran o una avançada en aquest món, sempre se la pot desafiar i fomentar la seva imaginació.

Si, al contrari, busques alguna cosa més bàsica, menys tecnològica, pots acudir a Zowi.

Per buscar alguna cosa més avançada, sempre és útil el que està relacionat amb les tres dimensions. Una impressora, per exemple (s’ha de tenir temps).

Notícies relacionades

O un retolador d’impressió.

Després d’aquestes propostes, Paula va rebre algunes crítiques per basar-se únicament en les nenes. Però ella va incidir en el fet que tot i que són per als dos gèneres, posa l’èmfasi en elles precisament pel que deia al principi.

Temes:

Nens Nadal Twitter