A Twitter

La bonica història de dues amigues que es retroben anys després gràcies a les xarxes socials

Brianna va veure una fotografia d'un viatge i va voler trobar la nena que hi sortia, la seva "millor amiga" en el creuer

La nena, ja amb 18 anys, va respondre: "Em diuen que m'estaves buscant"

amigas

amigas

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Les xarxes socials poden ser una font d’enfrontaments entre desconeguts, però en la majoria dels casos serveixen per unir les persones que t’agradaria tenir a prop però que per diferents qüestions hi tens més contacte virtual. 

Serveixen per trobar un amic de l’escola, un company d’universitat a qui vas perdre la pista... O fins i tot qui semblava impossible de trobar. És el cas d’aquestes noies, que han revolucionat Twitter amb la seva història.

"Hola, Twitter. Vaig conèixer aquesta noia en el sopar d’un creuer a Hawaii el 2006. Vam ser millors amigues aquella nit i necessito ajuda per trobar-la perquè la trobo a faltar i necessito saber com li va. Sisplau, retuitegeu perquè puguem reunir-nos", deia Brianna Cry, de 19 anys. 

La foto l’havia trobat entre els seus àlbums mentre celebrava Acció de Gràcies amb la família. Amb aquella imatge va recordar que aquella breu amistat amb l’altra noia va ser molt bonica, i va voler buscar-la immediatament.

En qüestió d’hores, el missatge tenia milers de retuits de gent disposada a ajudar Brianna a retrobar-se amb la seva amiga. De sobte, la màgia de Twitter va fer el seu efecte: "He sentit que m’estàs buscant". Heidi 'Heii' Tran, responia posant una fotografia d’aquella mateixa nit.

Des d’aquell moment, les xarxes es van abocar a aconseguir el retrobament, tot i que Heii ha demanat cautela: "Vaig a una escola pública i tinc una beca. No podré viatjar aviat".

Notícies relacionades

Aquestes dificultats van alertar alguns dels seus seguidors, que van crear una plataforma a Gofundme, de recaptació de fons, perquè pugui viatjar i retrobar-se amb Brianna. Però a ella no li fa gràcia la idea de rebre diners d’altres persones per a aquest objectiu: "Sisplau, guardeu els vostres diners".

De moment, hi ha retrobament virtual, i segueixen en contacte malgrat tenir vides molt diferents, però no físic. ¿Es produirà algun dia?