ARTISTA SINGULAR

Sergio Odeith, el mag portuguès del grafiti 3D

Els seus insectes salten del mur amb un efecte hiperrealista capaç de confondre l'espectador

grafiti3dok

grafiti3dok
grafiti3d

/

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Aquest artista del grafiti és capaç de fer que els murs i parets de la ciutat prenguin vida, que el que hi ha pintat travessi el ciment i floti en l’aire per sentir-ho més real.

El seu nom és Sergio Odeith, va néixer el 1976 a Portugali, des que als anys 90 va començar a interessar-se de ple pels grafitis, aviat va mostrar interès per la perspectival’anamorfosi [dibuix o pintura que està deformada de manera que recupera la seva imatge sense deformacions al mirar-la des d’un determinat angle o a través d’un mirall cilíndric o cònic] il’ombreig, arribant a crear composicions del més realistes.

Efecte hiperrealista

De fet, amb el pas dels anys va arribar a desenvolupar un estil propi denominat ombrívol 3D, combinant línies, ombres i angles per crear un efecte hiperrealista capaç de confondre l’espectador que se situa davant de les seves obres.

Resulta realment difícil no sorprendre’s o sobresaltar-se amb algunes de les seves composicions, fins i tot veient-les a través d’una pantalla. És clar que, veient el costat positiu de l’assumpte, especialment per als que pateixen d’entomofobia [por dels insectes], millor que així sigui.

Notícies relacionades

Però als carrers de Lisboa i a Califòrnia també ha deixat empremta amb els seus retrats de PesoaSaramagoBob Marley o els nois de Breaking bad.

Segueix Extra a Facebook

Temes:

Grafitis