Crítiques en xarxes socials

Juga Espanya i Camacho comenta el partit: s'escalfa Twitter

L'exseleccionador és objecte de crítiques a les xarxes socials cada vegada que fa un comentari, però també desperta el sentit de l'humor tuitaire

camacho-interior-grita-abrigo 43 original o

camacho-interior-grita-abrigo 43 original o

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Juga Espanya i a Twitter ja s’estan repartint les crispetes (i algun ganivet). Els comentaris de José Antonio Camacho durant les narracions s’han convertit en un gènere en si mateix, un entreteniment més d’aquest Mundial on les xarxes socials no estan decebent.

El de Cieza no era tan protagonista des que va mostrar sense embuts les taques de suor a Corea i el Japó el 2002, tot i que fa uns quants anys que es deixa estimar a través dels seus comentaris.

Pensa-ho bé. 16 anys disfrutant de Camacho. Amb l’humor tuiter tot passa millor.

La gran novetat d’aquest campionat, el VAR, ha donat molt joc a la xarxa social. L’afany del comentarista a negar la capacitat de la tecnologia és més propi d’altres llocs. Unes olives a la barra del bar.

Disfrutant de l’aire del poble, amb un xoricet entre gol i gol.

Ens imaginem el mateix paisatge a Sotxi que a Cieza.

Les rialles duren uns minuts, però, veient l’obsessió de Camacho, qualsevol diria que està a punt de convertir-se en un ‘hooligan’ en territori rus, amb els àrbitres entre cella i cella.

Amb aquesta intensitat, només Putin podria aguantar-li un cara a cara en una trobada diplomàtica.

La seva indignació és la de tothom. On queda allò de cridar el gol, abraçar-te amb l’àvia, córrer pel passadís de casa, donar cops, dir coses incongruents i que després arribin uns senyors i t’anul·lin l’espectacle.

Ni VAR ni VOR.  Siguem justos amb Camacho: tu també demanaries l’indult.

Però no tot és VAR en aquesta crítica. Camacho mostra un gran nivell en els seus comentaris. Es nota que té preparades les alineacions, les anàlisis i pronunciació dels jugadors. Tot un professional. La resta ja és una altra cosa.

En l’emoció del gol és molt difícil confondre’s. Li donarem una treva.

Notícies relacionades

Però algun no l’hi perdona. Arribats en aquest punt, hi ha qui troba la lògica en què tots els partits del Mundial siguin obert. ¡Ni t’ho havies plantejat!

“Keep calm”. Primer de tot, diversió.