SEGON PARTIT MUNDIALISTA

Hora i on veure a la TV l'Espanya-Iran del Mundial 2018

Després de l'empat a 3 contra Portugal, 'la Roja' ha de guanyar la selecció iraniana si vol seguir amb opcions d'assolir la primera plaça del grup

zentauroepp43852017 kazan  russian federation   19 06 2018   spain goalkeeper da180620105759

zentauroepp43852017 kazan russian federation 19 06 2018 spain goalkeeper da180620105759 / SERGEY DOLZHENKO

1
Es llegeix en minuts

Està sent un delsMundials més igualats de la història. Cap favorita no ha sigut capaç de vèncer en la primera jornada de la competició, per la qual cosa la segona serà determinant. Espanya, que va desplegar un bon joc durant gran part del seu partit contra Portugal, disputa aquest dimecres contra l’Iran el seu segon matx mundialista amb l’obligació de guanyar.

La selecció dirigida per Fernando Hierro arriba amb la confiança alta i amb el dubte de la porteria resolt: jugarà De Gea. Ara, falta veure si ‘la Roja’ sortirà amb Carvajal Nacho en l’onze inicial. Jugui qui jugui, el partit és crucial per a la selecció perquè després d’empatar contra PortugalEspanya necessita una victòria per posar peu i mig en la següent ronda del Mundial de Rússia 2018.

Davant es trobarà un combinat eminentment defensiu, de manera que la velocitat de ‘la Roja’ amb la pilota serà una de les claus de l'enfrontament.

Horari del partit i televisió

El partit es disputarà al Kazan Arena a partir de les 20 hores (hora espanyola) i es podrà veure en directe per Telecinco.

Alineació probable d’Espanya

Notícies relacionades

L’onze inicial més probable d’Espanya és el format per De Gea, Carvajal (Nacho), Piqué, Ramos, Jordi Alba; Busquets, Koke, Iniesta; Silva, Isco i Diego Costa.

Alineació probable de l’Iran

La selecció de l’exmadridista Carlos Queiroz jugarà probablement amb Beiranvand; Mohammadi, Pouraliganji, Ansarifard, Rezaiean; Hajisafi, Ebrahimi, Taremi, Shojaei Jahanbaksh, Azmoun com a únic davanter.