Humor a Twitter

Els insults dels argentins als seus futbolistes, un gènere en si mateix

Envien Messi a un iceberg, "el seu hàbitat natural", i amplien els cementiris susceptibles de convertir-se en insults

messi-islandia

messi-islandia / Antonio Calanni (AP)

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Van apuntar maneres amb Higuaín i aquest Mundial de Rússia ho corrobora: els aficionats argentins són únics insultant. El "cementiri de canelons" d’Higuaín en la derrota en l’amistós contra Espanya ja és història.

Els argentins s’han superat, i res millor que aquest esdeveniment com a aparador. Cada vegada que juga l’albiceleste, hi ha festa a Twitter. DONA’M MAJÚSCULES MÉS GRANS per explicar-ho.

L’alineació de l’últim partit contra Islàndia ja prometia. El ventafocs del grup, debutant en un Mundial, no només crida l’atenció per la seva poca història futbolística, també pels cognoms acabats en ‘-son’. A aquest tuitaire li va semblar necessari fer un paral·lelisme amb els seus propis jugadors. 

L’empat de la favorita del grup contra el teòric rival més dèbil va donar curs a la imaginació dels argentins. I una de les víctimes favorites va ser Leo Messi. Ja sabíem que l’estrella argentina semblava un tio fred, però el que no imaginàvem és que un iceberg era el seu hàbitat natural. Un penal et pot portar a la glòria, o a una illa congelada de 300.000 habitants.

Li va parar un penal un extra de Thor i això no es perdona. ¡No era el protagonista!

En realitat ni tan sols era extra de la pel·lícula de superherois. Té una feina bastant comuna. ¿Com pot fallar Messi un gol davant d’un dentista? 

Amb tot això, és clar, arriben les comparacions.

Però Messi no va ser l’únic objectiu dels insults. Estaven bastant repartits, tot i que sempre hi ha prioritats a l’hora de descarregar tensions a Twitter.

Tots els cementiris són susceptibles de ser utilitzats per insultar. Els canelons ja no estan de moda. Ara, la moda són les pintes, el xampú.... Tot el que serveixi per recordar a Caballero que no té cabells.

Malgrat tot, Higuaín continua sent l’especialitat de la casa.

Però, compte, amb Kun Agüero, que apunta maneras.

Aquesta tuitaire li tenia jurada a Di María. Tot i que el missatge és antic, el va recuperar durant la trobada contra Islàndia. Un cáncer, un aborto de tucán... Al jugador del PSG no le sale nada bien.

Però no només de l’Argentina viu el tuitaire. ¿Què passa quan juguen altres seleccions? La imaginació continua volant. Com la d’aquest usuari, que necessita un respirador per pujar la compra a casa i no pot veure el migcampista francès sense deixar anar una gota de suor. 

Notícies relacionades

www.google.com/url?hl=en&q=https://platform.twitter.com/widgets.js&source=gmail&ust=1529486571804000&usg=AFQjCNGET-MPalUtPiFIhRvx511UiMTAtQ" href="https://platform.twitter.com/widgets.js" style="color: rgb(17, 85, 204);" target="_blank">https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8>

La pròxima cita és dijous, contra Croàcia, i l’Argentina pot quedar-se amb un peu i mig fora del Mundial en cas de derrota. Esperem esdeveniments.