Mundial de futbol

Facebook s'aboca amb el Javi: la seva dona li prohibeix anar al Mundial i els seus amics aconsegueixen portar-l'hi

Milers de persones segueixen aquest grup de mexicans que porten a Rússia el seu amic de manera simbòlica

Han obert una petició a Change.org perquè pugui assistir al pròxim partit

mexico2

mexico2

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Feia quatre anys que preparaven el desembarcament amistós a Rússia. Eren sis amics inseparables, dels qui gaudeixen junts cada vegada que ‘la Tricolor’ disputa un partit. Amb la classificació de Mèxic per al Mundial, el viatge es va fer realitat. Tret de per al Javier, que es va quedar a casa perquè la seva dona no el deixava acudir a la cita.

Però el drama futbolístic del Javier no deixaria indiferent els seus col·legues. Pensaven tenir-lo present sempre, i no només metafòricament. Amb una foto de mida natural, van imprimir el seu amic en un cartró que recorre les ciutats russes amb el lema "la meva dona no m’ha deixat venir".

"Se’ns va ocórrer la idea de portar-lo sense el permís de la seva senyora", diuen en la primera publicació a la seva pàgina de Facebook. "La veritat és que se s’ho està passant bé el peça". Podia ser un tros de cartró, però tenia ànima. Muntat a la furgoneta La Benedicción, va gaudir de la cervesa, el futbolí... Fins i tot va pujar als comandaments del vehicle.

El somni va començar el 14 de juny amb l’arribada a Moscou. Van pintar una furgoneta a la qual van apujar el Javi. Es van fer fotos en fonts, ponts i monuments diversos.

Notícies relacionades

En el primer partit, el de la victòria contra Alemanya, el protagonista va ser ell. ¡Fins i tot va sortir a la pantalla gegant de l’esdeveniment!

Amb tot l’enrenou, a la seva pàgina (Ingue Su Matrushka') no han dubtat a sol·licitar ajuda per portar el seu amic, el de carn i os, al següent partit del Mundial. Amb l’etiqueta #AmigosAntesQueNovias, sol·liciten a Change.org l’ajuda per fer realitat el somni. ¿Arribarà a temps per veure algun partit de la seva selecció?