PROGRAMA DE TALENT

Un error gairebé costa la vida a un escapista al 'Got Talent' britànic

Alguna cosa va sortir malament quan el concursant Matt Johnson va ficar el cap en una caixa plena d'aigua i no va poder obrir els cadenats

L'equip mèdic del 'reality show' va haver d'auxiliar-lo

bgt

bgt

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En un dels últims programes del reality Britain’s Got Talent, un concursant s’ha emportat un ensurt gairebé de mort.L’escapista Matt Johnson es va presentar davant del jurat dient que el seu repte consistia a ficar el cap en una caixa de vidre lligada a una cotilla de ferro que al seu torn estaria lligada a diverses cadenes, manilles i cadenats. 

El temps estipulat per aconseguir la gesta era d’1 minut i 45 segons, però, passat aquest temps, els paramèdics es van veure obligats a pujar al’escenari  davant de la mirada perplexa del jurat i el públic. 

2:21 minuts agònics

Al cap de 2 minuts, Johnson va demanar una vara de metall per poder alliberar-se i salvar la vida, cosa que va aconseguir finalment en 2 minuts i 21 segons. 

Simon Cowell, el jurat més famós del programa, el a titllar de “llunàtic”, mentre que el comediant David Walliams va dir que realment havia arribat a preocupar-se per la seva vida. L’actriu Amanda Holden ho va passar tan malament que va admetre haver estat aguantant la respiració durant el temps que Johnson va estar dins de l’aigua. “Va ser molt emocionant de veure, ets molt valent i estic contenta que segueixis viu”, li va dir.

Notícies relacionades

Després de tot l’ensurt, Matt Johnson no va aconseguir passar a la final del programa. 

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Regne Unit