A COP DE CADIRA

Batalla campal a la caseta de CCOO de la Feria de Abril de Sevilla

Comissions Obreres al·lega que el més probable és que els implicats en la baralla, ocurrida durant la 'Noche del pescaíto', no tinguin vinculació amb el sindicat

2018-04-16-feria-editado

2018-04-16-feria-editado

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Han volat cadires i cops de puny a la caseta de Comissions Obreres (CCOO) de la Feria de Abril de Sevilla, que està oberta al públic. La picabaralla ha passat durant la Noche del pescaíto -matinada en què és costum servir peixet fregit-, el dia 15, i es coneix gràcies a un vídeo difós a Twitter, del periodista Omar Beer: "Així va acabar la festa en una de les casetes de la Feria de Sevilla ahir a la nit".

El sindicat tira pilotes fora, al·legant que el més probable és que cap de les persones implicades en la baralla siguin de l'organització sindical: "Per la caseta de CCOO de Sevilla passen diàriament milers de persones que no tenen vincle amb l'organització". I és que, al contrari del que passa amb altres casetes de la festa sevillana, les casetes dels sindicats, partits polítics i organitzacions governamentals són de lliure accés.

               Segueix Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades