Maltractament animal

Mor un cavall a la Feria de Abril de Sevilla després de no menjar ni beure en tot el dia

El propietari de l'animal, que es va desplomar després de passar tot el dia estirant un carruatge, ha sigut denunciat

Un cavall va morir ahir a la Feria de Abril de Sevilla. / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

La Policia Local de Sevilla ha denunciat el propietari d'un cavall que va morir ahir al recinte de la Feria de Abril de Sevilla, per no haver-lo alimentat en tot el dia.

El servei de coordinació d'emergències de l'Ajuntament de Sevilla ha informat que l'equí, com es va comprovar posteriorment, va morir víctima d'una enteritis prèvia (còlic) i no havia sigut alimentat en tot el dia pel seu propietari.

El succés es va produir poc abans de les 20.00 hores, quan l'animal es va desplomar després de passar tot el dia estirant un carruatge. Les imatges han corregut via xarxes socials, on s'ha denunciat aquest nou cas de maltractament animal.

Tant el propietari com les persones que estaven a prop del cavall li van treure ràpidament les corretges i van intentar ajudar-lo, però va morir.

Notícies relacionades

Al propietari se li ha obert un expedient sancionador que pot derivar en una multa de 1.500 euros, a més d'estudiar altres mesures addicionals.

La Policia ha indicat que ha demanat als propietaris de cavalls que comprovin el seu estat abans d'anar amb ells al recinte firal, així com que els alimentin i els donin aigua, sobretot en funció de l'augment de les temperatures que s'espera per als pròxims dies.