POLÈMICA ELECCIÓ

La disfressa de la regidora de Transparència l'arma a Cadis

María Romay va voler emular l'estàtua de la deessa Gades, que dona nom a la ciutat i que va despullada

maria-romay-disfraz-gades-1

maria-romay-disfraz-gades-1

1
Es llegeix en minuts

María Romayregidora de Transparència, Participació Ciutadana i Festes de l'Ajuntament de Cadis, s'ha convertit en protagonista del carnaval gadità gràcies a la seva disfressa.

La regidora es va presentar al Gran Teatro Falla, on aquest divendres es va celebrar la final del Concurs Oficial d'Agrupacions del Carnaval de Cadis, amb una original disfressa de la deessa Gades que, per molts usuaris de les xarxes socials, feia honor al càrrec que ostenta al consistori. Les transparències del vestit eren intencionades ja que Romay volia emular amb la seva disfressa l'estàtua de la deessa Gades, que va despullada.

Notícies relacionades

Jordi Évole, que va assistir a l'acte, es va fer una fotografia amb la política local, que no va deixar de posar com l'estàtua de la deessa.

A part de l'enrenou que va generar la seva disfressa, la regidora va recriminar a una de les comparses que pugés un burro a l'escenari. "No necessitaven treure un animal i fer-li passar una mala estona Tenen prou enginy per no fer això i hi ha una ordenança que ho prohibeix a Cadis".

Temes:

Cadis Carnaval