una paròdia de 480 euros

Els famosos també defensen el noi del muntatge de la foto de Crist

El presentador de televisió Jesús Vázquez recorda que ell també es va posar una corona d'espines per a una revista i demana "més llibertat d'expressió"

Els humoristes de 'Mongolia' Darío Danti i Edu Galán publiquen un vídeo en què posen la seva cara al Crist de l'Amargura mentre xiulen el single de 'La vida de Brian'

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'actor i presentador de televisió Jesús Vázquez ha criticat la multa al noi que va penjar al seu compte d'Instagram un muntatge amb la seva cara i el Crist de l'Amargura. Daniel Serrano, que és com es diu el noi, de 24 anys, ha de pagar 480 euros -"o deu jornals d'olivera", segons ha explicat ell mateix- per un delicte contra els sentiments religiosos.

Després de fer-se pública la sentència, les xarxes socials s'han bolcat en el noi i molts tuiters han difós el mateix muntatge, però amb les seves cares. Jesús Vázquez s'ha unit a la condemna de les xarxes socials i ha recordat que ell també es va posar una corona d'espines per a una sessió fotogràfica per a la revista Zero -magazín de temàtica LGBT que es va editar a Espanya entre els anys 1998 i 2009-.

"Llibertat d'expressió", demana el popular presentador, que acompanya els seus tuits amb imatges de la revista: aquella portada amb la corona d'espines, una en què surt clavat a la creu, una altra, ressuscitat... 

Un altre Jesús mediàtic, Jesús Calleja, també ha volgut donar la seva opinió sobre la qüestió, encara que sense fotos. 

L'aventurer destaca que és "ridícul multar un xaval amb 480 euros", sobretot tenint en compte que "ningú sap" com era la cara de Crist.

Els humoristes de la revista Mongolia Darío Danti MongoliaEdu Galán, per la seva banda, s'han sumat amb un vídeo a la defensa del noi. Danti i Galán també han posat la seva cara sobre la del Crist de l'Amargura i xiulen la música d'Always look on the bright side of life (Sempre mira el costat bo de la vida), famosa cançó de la pel·lícula dels Monty Python La vida de Brian, la història d'un jueu que neix el mateix dia que Jesús i és confós amb ell.

Els humoristes de ’Mongolia’ Darío Danti i Edu Galán posen la seva cara al Crist de l’Amargura i xiulen ’Always look on the bright side of life’, single de ’La vida de Brian’

               Segueix l'Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades