DELIRI FAN

Sahar Tabar, la noia iraniana que volia ser com Angelina Jolie

50 operacions, maquillatge i pròtesis per assemblar-se a la seva idolatrada actriu, encara que per a alguns només és 'La núvia cadàver'

joliedoble

joliedoble

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La jove iraniana Sahar Tabar, de 22 anys, s'ha fet viral a les xarxes al compartir a Instagram el seu procés de transformació per assemblar-se a l'estrella de Hollywood Angelina Jolie. Per aconseguir-ho, s'ha fet més de 50 operacions d'estètica a la cara, sobretot al nas, que ha reduït a la mínima expressió.

Però no només s'ha retocat l'envà, també ha subratllat el volum dels seus llavis perquè s'assemblin més als de la protagonista de Tomb Raider. Per completar el look de l'ex de Brad Pitt, també s'ha realçat els pòmuls i s'ha posat unes lentilles de color celeste.

Són tan grans el deliri i l'admiració que la noia té per l'actriu que també s'ha posat a dieta per no sobrepassar els 40 quilos. 

Notícies relacionades

A la xarxa de fotografies ja compta amb gairebé mig milió de seguidors, encara que no tots li diuen piropos. Alguns asseguren que en lloc d'assemblar-se a Jolie sembla més aviat La núvia cadàver de Tim Burton.

També n'hi ha que dubten que Sahar Tabar s'hagi fet tantes cirurgies i creuen que la seva metamorfosi es deu sobretot a un laboriós procés de maquillatge i pròtesis, ja que tant el seu nas com els pòmuls varien de posició i mida d'una foto a una altra.