ALS 20 ANYS

Mor el noi que s'operava per ser Ken

Mor el  noi que  soperava per ser Ken_MEDIA_1

Mor el noi que soperava per ser Ken_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

El brasiler Celso Santebanes, conegut popularment al seu país com a «Ken humà» perquè s'havia sotmès a nombroses operacions estètiques per assemblar-se al ninot nòvio de la Barbie, va morir als 20 anys per una leucèmia contra la qual havia combatut durant cinc mesos.

Notícies relacionades

El jove havia adquirit fama al Brasil després de guanyar un concurs de models amb només 16 anys. A partir de llavors, va començar una carrera per assemblar-se al ninot que tant li agradava (en tenia diversos exemplars a casa) i per fer-ho es va gastar més de 40.000 euros, segons va informar The Daily Mail. Encara li quedaven alguns retocs perquè deia que era «el 90% del que volia ser».

La seva popularitat va arribar a  cotes elevades al Brasil, com ho prova el fet que arribés a cobrar 13.000 euros per bolo, ja fos en festes, discoteques, casaments, obres de teatre infantils... «Quan estava començant a complir els seus somnis, va descobrir la seva malaltia i els seus somnis van ser interromputs. Ell tenia plans però Déu en tenia uns altres», va declarar el seu pare.

Temes:

Obituaris